• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: Jsi přísný ale spravedlivý Mlékaři Dane.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Žádost a zároveň pravidlo: pokud sem dáte dotaz na humor a lidé vám odpoví, tak svůj post/dotaz nemažte, jinak už sem chodit pak chodit nebudete. Jako třeba ZORG.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANDHI: ehm. o to tam právě jde
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZURG: Extra známá porno lokace.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ARAON: Ono to hlavně lidem splývá kvůli tomu, že až v půlce padesátých let se začal výrazně prosazovat barevný film, takže černobílé filmy pořád dominovaly - zatímco šedesátá léta známe už jen barevně.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GANDHI: No, já víceméně souhlasím. Proto jsem hned na začátku psal “hlavně díky filmům a tak”.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ARAON: imho tenhle kontrast funguje dobre v pripade, pokud jsi tu predchozi dobu nezazil a jen si ji domejslis podle kusejch informaci a tudiz si v hlave vytvaris nejakej svuj archetyp - proto na nas fungoval kontrast z prvnich back to the future, zatimco treba pomerne nedavna vlna filmu vyzivajicich se v retro osumdesatkach (suoer 8, summer of 84, Stranger things) me treba nechava relativne chladnym, zatimco mlady to bere
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ARAON: hmm, tak asi jsem ovlivnenej tim, ze se mi americky auta z padesatejch let libej a imho ty, co jsou na obrazku uz bys v padesatkach nejspis vubec nepotkal - ale toje hnidopiseni:) ono pujde asi o ten celkovej feel - pochmurny padesatky vs sex drogy n rocknroll:)
    ARAON
    ARAON --- ---
    GANDHI: V souvislosti s tim jsem si tuhle vzpomnel na Back to the Future. Ten vizualni rozdil mezi rokem 85 a 55 je drasticky. Kdyby to natocili dneska, byl by dost problem poznat, ze je v minulosti. Rozdil mezi 2021 a 1991 je spis v tom, ze ne kazdy mel v ruce mobil. Viz Captain Marvel, kde se museli uchylovat k berlickam typu Blockbuster a AOL. :P
    ARAON
    ARAON --- ---
    GANDHI: Ani ne. Prave naopak. Ja bych rekl, ze pro spoustu lidi to bude hodne splyvat. Nemluve o tom, ze v padesatych letech asi jeste hodne podobnych aut jezdilo.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ARAON: trosku to kazi fakt, ze ten prvni snimek vypada spis na nejaky 30.leta
    ARAON
    ARAON --- ---
    DREWDARK: Já to vidím jako takový ten přechod mezi tím, jak si člověk představuje padesátá léta, versus šedesátá léta. Hlavně díky filmům a tak.
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    REFALLENONE: imho je tam dulezita veta co to uvadi... kdyz prijdes rano z party... zfrcenej jak dobytek s zornickama od ucha k uchu...
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    [ELLISDEE @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

    Nechytám se. Co jsem přehlídl? Jakože to dítě je vykulený?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MLUKS: Popkultura - Džinové ti vždycky splní přání, ale ne takovým způsobem jak chceš, často jsou doslovní až přímo zlomyslní. Když si budeš přát horu zlata, spadne ti na hlavu. Nebo příklad z povídky: ""I wish there was a woman in my companies building who could finally cook some decent coffee. The stuff my secretaries brew is abysmal." A stane se z něj ženská. Atd.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MLUKS: Neřekl, že chce aby mu narostl velký penis. Řekl, že ho chce. Tak ho bude mít v sobě.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKAFF: uvnitř tanku je Hitler, je to vidět v posledním políčku filmu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam