• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    BLOODRAT: Jsem pozér, který se definuje brandem. Tak mám nejen BMW auto, ale i hodinky a kérku (a jistě i samolepku BMW na hajzlu), ale nemám na benzín.

PS:BMW je obecně považována za, řekněme, luxusnější značku, což naznačují i pořizovací ceny nových vozů této značky, ale rádi si vylítané kousky za 40k kupují mladí kluci ze společenské třídy white trash, aby zapůsbili na Máňu na lokální diskotéce a mohli ji pak v tom autě přefiknout.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    NELLAS: tohodle asi setrel
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Škoda, že radši nestíral losy... to mohl i něco vyhrát.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCHWAB: humorista? mazal to byl!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: hranice to jo ty von stiral to je fakt.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: nejnepochopenější humorista všech dob :-(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SLEEPLESS8: Pardon, nepsal jsem to s encyklopedií v ruce.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    FRK_R23: nene, projekce je kdyz ukazujes obrazky pres meotar
    SADY
    SADY --- ---
    ASHLEY: hele, vis ze nebyli 4, nybrz cela hospoda a vynesli ho za vsechny 4? nicmene se tim leccos vysvetluje :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Myslím, že se tomu říká projekce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyve tisíc aktivních lidí denně, ale nyx zblbnul, protože sto lidí hlasovalo pro vtip. Tak určitě.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    pche, zatímco ten tzv. vtip sám agitací není a do auditka, kde je umístěn, bez debat jednoznačně patří, což dokazuje např. to, že těch plusíků je teď už přes 100

nyx ztratil poslední zbytky důstojnosti a kompletně zblbnul. to je všechno, co jsem chtěl vědět. dobrou
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nicmene dovednost udelat z banalni historky scenku od Eli Rotha se musi ocenit:p
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Tady si někdo plete vysvětlování vtipů s politickou agitací. Budiž, i Hitler v tom občas neměl jasno a stíral hranice mezi těmito dvěma světy.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    ASHLEY: Ok. Děkuju za odpověď.

Zkoušel jsem se vžívat do vaší kůže, představoval jsem si ten post postupně s Babišem, Flegrem a pak ještě s jedním nejmenovaným člověkem. Takový lehce hřejivý pocit zadostiučení, jako že Boží mlýny melou, jsem při těch představách cítil, hlavně jak vždycky tomu čůrákovi praskala sanice, to jsem stříkal jak před padesáti lety, ale nějak jako pobavenej jsem si nepřipadal. No nevadí, nemusím rozumět všemu a i tak jsem si to moc užil!

Tak ještě jednou děkuju a všem vám přeju, abyste byli zdraví a měli se dobře!! A až uvidíte podobnou humornou příhodu, kde toho zmrda nezbijou, ale zastřelej a seberou mu majetek, tak abyste poznali, že to už legrace není a plusíčka nedali!!!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HEJSEK23: ano, konspirace se mi jeví jako vtipné
    REFALLENONE: furt lepší než se od tebe nechat vyfotit
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    leave minerwa alone
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ftipy ktere se ale zdaji ftipne jen ji
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Proč má Minerwa ráda tohle auditko? Protože tu může vysvětlovat vlastní vtipy.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALCATOR: jako tobě nedošlo, že to je humor, zkus si to přečíst ještě jednou, dvakrát, třikrát....

ARAON: já mám tejden ro a vy z toho děláte kovbojku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam