• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SULTHAN: Vysvětloval jsem pouze spojitost a kontext, který tam REFALLENONE neviděl/a.
    Ale když už do toho budeme rýpat, tak dle tvého argumentu by se diskuze o potratech neměly účastnit ani ženy, které nemohou být těhotné. Nebo chceš diskriminovat pouze muže? Jak chceš posuzovat, kdo může a kdo nemůže být těhotný?
    Ta diskuze je hlavně naprosto retardovaná, stejně jako diskuze kolem řady jiných témat. A je to předeším proto, že nejhlasitější jsou 2 extrémní tábory pošuků, které se snaží o co největší polarizaci společnosti a právě díky nim není možná jakákoliv racionální konstruktivní diskuze a tudíž i smysluplný výsledek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ten seriál je hodně špatnej
    Obi-Wan Kenobi vs. Jeho Vlastní Neschopnost - Filmstalker
    https://www.youtube.com/watch?v=ucGN0QtlJSQ
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SOLNAKAR: Jasne, pokud tim teda myslime jen muze, kteri mohou byt tehotni. Ti at se diskuze klidne ucastni.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: ja nevim. Dal sem lajk jen tak.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REFALLENONE: Spojitost spočívá v tom, že "muži by něměli psát zákony o tom, co žena může dělat se svým tělem" je argument pro-choise tábora z US debaty o potratech. Jestliže i muž může být těhotný, tak je ten argument v kontextu potratové debaty nevalidní.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ALCATOR: Já rozumím těm protichůdným pohledům komplexní a jednoduché sexuality. Jen nechápu, v čem ji jako uzemnil. Není tam logická spojitost, že by možnost otěhotnět implikovala mužům právo psát zákony o ženském těle.

Trochu smysl mi dává interpretace, že když ženy chtějí mít větší podíl na rozhodování o svém těle, pořád dokola poslochají stejné rádobychytré argumenty, které ale k ničemu nevedou.

Ale nejspíš to je celý jenom rádobyvtipný a nemá cenu to pitvat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    CHESS: No, tak těhotní být můžou, s tím nic nenaděláš. Je to sice extrémně vzácný případ, ale můžou. České právo tuhle problematickou otázku vyřešilo kulantně povinnou sterilizací.
    CHESS
    CHESS --- ---
    ALCATOR: Budou si tukat na celo, ale zcela jiste jen z udivu nad tim jak se cela generace nechala unest silenou ideologii a pak zcela vazne vyslovovala veci jako ze i muzi muzou byt tehotni. Proto se ta dana osoba vlevo mraci. Protoze se ji ukazalo ze jeji vlastni sekularni nabozenstvi (liberalismus) je vnitrne v rozporu.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    REFALLENONE:

Zastánci práv transrodových osob trvají na dvou věcech: Aby se těm, kdo se narodili v ženském těle a cítí se být muži, říkalo muži, a současně, aby se "odgenderovala" menstruace a těhotenství, neboť ti muži dříve zmínění stále mají ženské rozmnožovací ústrojí a jsou tedy schopní menstruace a těhotenství.
    V minulosti býval často používán argument, že muži by se vůbec neměli vyjadřovat k problematice ukončení těhotenství, neboť to se týká jen žen, mužů se to netýká, tak proč by to měli komentovat.

Jak už to tak bývá, když se potká vše-prorážející střela a ničím-neprorazitelný štít, imploze vesmíru je nevyhnutelná.

Ono se to časem utřese a za padesát let si budou naši vnukové a vnučky ťukat na čelo, jak pitomí jejich dědové a babky bývali, stejně jako si my ťukáme na čelo, když se podíváme na protesty proti rasově smíšeným manželstvím v USA... ale aktuálně je to pro cyničtější část populace zdrojem popcornové zábavy.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ALCATOR: A náhodou mají docela rozumný ceny.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALCATOR: Tvé vysvětlení je v principu správně. Ale není to teď, nýbrž před osmi lety:)

Taky je mi to jedno. Fuck Adobe.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: jakože jediný, co ženská může dělat se svým tělem, je otěhotnět
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: já bych řekl, že to vůbec nesouvisí s žádnou konkrétní "adobe je zlá piča" akcí a má to být vtipné jenom samo o sobě bez nějaké hloubky (prostě byl týpek na nějakém veletrhu/whatever a byli tam tihle maskoti, tak je poprosil, jestli by si mohl udělat fotku jak ho kopou na zemi).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ALCATOR: ne, mně je to jedno víc!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FRK_R23: Máš-li lepší vysvětlení, postni ho. Mně je to jedno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALCATOR: Teď? Pardon, ale subscription jel u Adobe jako u jedněch z prvních. A to sice někdy v roce 2014 :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JECZNY: Adobe teď přechází z perpetuálních licencí na měsíční předplatné, v podstatě dojebou každýho chudáka, který s tím byl zvyklý pracovat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: dle jemných nuancí usuzuji, že to vymýšlel vegan. Je dokonce možné, že spojil tři nebo čtyři různé zdroje do jediné interpretace. Mně nedávají smysl ty políčka ani jednotlivě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam