• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    GILHAD: Správná odpověď celou dobu byla "Nevím, vy víte víc než já."
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    AUDIAC: IMHO Jehuda měl otázku, na kterou neexistovala správná odpověď. Takže mu na ni zatím každý odpověděl nenápaditě "nevím", nebo mu dal odpověď špatnou.
    Ten poslední student pochopil, že není v jeho silách dát správnou odpověď, ale místo aby se s tím prostě smířil, tak projevil snahu tu odpověď přece jenom získat a nevzdal to. Což byla správná reakce a tudíž vlastně uspěl.

Ne, že by to bylo nějak třeskutě humorné, ale to tyhle židovské příběhy ze života obvykle ani nebývají ...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Snad mi Áďa poradí, v tomhle oboru by měl mít dost znalostí… ARAON | Zidovske anekdoty [ARAON @ Zidovske anekdoty]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: mrkni na ostatní tvorbu toho výtvarníka, možná se na to pak budeš dívat trochu jinak bez nastavování zrcadla se smyslem pro jemnou psychologickou drobnokresbu :)
    akiitzu - Professional, Digital Artist | DeviantArt
    https://www.deviantart.com/akiitzu
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MMORT7: Toliko můj humble opinion: Vilma s Betty byly ve Flintstonech portrétovány jako typické předměstské paničky - domácnost, děti, pes, kuchyně, zahrada, nic, nic, xanax, nic a pak manžílek. Kresba je takovým dnešním sociálním komentářem, jak by asi takové "desperate housewifes" vypadaly dnes.
    Mně to baví, ačkoliv to moc vtipné není. Tipuju si, že většinu plusíčků to má (stejně jako celá Minerwa) za kozy.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    HNILOB: a jeste mne bodla do krku za to mi/my. Tak sorry
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    HNILOB: Uz mi to vysvetlila v poste. Nikdy Freda neopustí, a mi to víme.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MINERWA: a jak ten vtip chapes ty? Nikde nevydim vysvetleni, jen reakci na urazku. Ja to chapu tak, ze ty holky vypadaji jak z toho kresleneho filmu a pak uz nic.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: v tom případě máš před sebou ještě dlouhou cestu a já ti na ní přeju hodně štěstí
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: víš, já moc nerozumím tomu, že když někdo neporozumí vtipu, tak já jsem ta nevtipná
    PRAASHEK --- --- 7:47:44 29.7.2022
    1 reply+1
    MMORT7: a btw abych odpověděl na tvoji otázku: obojí
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    To me napadlo ale nejak jsem za tim hledal neco lepcejsiho.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: v tomto případě ji však netřeba otočit ani jednou, ale na třetí pokus (bez otáčení) už tam vleze. Jenom je potřeba při druhém pokusu smazat usb2 symbol a pak ho tam zase nakreslit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: tak znova. Rekapitulace. //čti odshora

MMORT7 --- --- 7:34:48 29.7.2022
    4 replies±0
    MINERWA: Jsem já po ránu natvrdlý, nebo Minerwa jako obvykle není vtipná?

PRAASHEK --- --- 7:47:44 29.7.2022
    1 reply+1
    MMORT7: a btw abych odpověděl na tvoji otázku: obojí

---
    že jsi natvrdlá tady sice celou dobu dokazuješ (ironií je, že se snažíš o opak), ale já ani mmort nic takového nikde netvrdí
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    RAINBOF: flashku je třeba pro zasunutí vždy alespoň 2x otočit.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Uz se perou ?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: píšeš, že jsem natvrdlá a já na to reaguju jak moc jsem natvrdlá, já nemůžu za to, že si ostaní ani neumí přečíst záhlaví
    "Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili."
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA:
    za prvé: nedramatizuj každou pičovinu
    za druhé: "ono jenom stačí napsat, že nejsem vtipná a je vyřešeno" ... což jsem napsal a ty na to reaguješ snůškou kydů o neočkování nebo co to je.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: promiň, neviděla jsem tvojí odpověď.....chceš jakože říct, tě tě tenhle obrázek nerozesmál? nebo jak se určuje vtipnost? většinou? ta většina na nyxu už neni, co bejvala, protože stará většina zná červenýho trpaslíka a hláška "No, s Betty bych taky šel, ... ale myslel bych na Wilmu." pro nás, co nejsme sami milióny let v pustém vesmíru, dává smysl
    že obrázek červenýho trpaslíka postnutej nad Wilmou a Betty dostane palečků víc, je další důkaz úpadku nyxu, ono jenom stačí napsat, že nejsem vtipná a je vyřešeno :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam