• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA:
    za prvé: nedramatizuj každou pičovinu
    za druhé: "ono jenom stačí napsat, že nejsem vtipná a je vyřešeno" ... což jsem napsal a ty na to reaguješ snůškou kydů o neočkování nebo co to je.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: promiň, neviděla jsem tvojí odpověď.....chceš jakože říct, tě tě tenhle obrázek nerozesmál? nebo jak se určuje vtipnost? většinou? ta většina na nyxu už neni, co bejvala, protože stará většina zná červenýho trpaslíka a hláška "No, s Betty bych taky šel, ... ale myslel bych na Wilmu." pro nás, co nejsme sami milióny let v pustém vesmíru, dává smysl
    že obrázek červenýho trpaslíka postnutej nad Wilmou a Betty dostane palečků víc, je další důkaz úpadku nyxu, ono jenom stačí napsat, že nejsem vtipná a je vyřešeno :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: kdych vedel neco vice, nepsal bych "myslim". Kazdopadne diky za zdurazneni autora .. vubec nedokazu odhadnout, co byl jeho zamer.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MMORT7: doporučila bych ti nefetovat, pak třeba přestaneš ostatní z fetu osočovat, a už je podvečer, ty brzký odpoledne
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEJDA: je pod tím podepsán umělec Akiitzu, takže jestli to někdo zdejší používá jako reklamní obrázek pro umělohmotnou krásu, nebude to určitě původní záměr autora ;) na druhou stranu - dokázal bys to najít ve spojitosti s tou konkrétní ambulancí? Docela by mě to zajímalo, pokud je to pravda, pak by asi autor měl vědět, jak je s jeho dílem zacházeno a případně dostat nějakou odměnu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: dobrý den, tato informace má pro mne cenu zlata, nicméně vůbec nechápu, proč mi to píšeš. Nebo to mělo být na někoho jiného? Já pouze potvrzoval možnost, že nejsi vtipná. Je možné, že ty žvásty níže předkládáš jako důkaz pravdivosti tohoto postoje?

Dozvíme se v příští episodě?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MMORT7: s MORDISKO, s MORDISCOBITCH, nebo s MORD_A? trapáku, ani u svého ID nevydržíš
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: ano, jsem tak natvrdlá, že jsem si nebyla dát ani jednu dávku a koronáč furt nikde a to mi nyxáci říkali, že určitě umřu, když mi blbně štítná žláza
    MMORT7: seš hodně natvrdlej, ale o tom radši už nepiš, nebo mě zase budeš zvát k sobě a svejm kočkám :D (seš tak natvrdlej, že ti ani tahle narážka nejspíš nedojde)
    ke všemu budeme psát kvůli mrtovi popisky?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: myslim, ze je to reklama na mistni ambulanci esteticke mediciny
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MMORT7: a btw abych odpověděl na tvoji otázku: obojí
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MMORT7: jsou to ty dvě paní z Flintstonovcov. Jestli to je navíc i nějaký popkulturní odkaz na konkrétní stylisaci netušim.

JECZNY
    JECZNY --- ---
    MMORT7: Taky jsem z Wilmy a Betty v tomhle podání natvrdlej
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MATHES: Jo takhle. Uz jo.
    MATHES
    MATHES --- ---
    RAINBOF: wolololo = zvuk, kterej delal Monk v AOE2, kdyz "konvertoval" jednotku (tj z nepratelske se stala pratelska)

pokud monk konvertoval jednotku uprostred nepratelske armady, tak umela inteligence hry pomerne rychle vyhodnotila, ze je blizko nepritel a okolostojici jednotky na ni okamzite zautocili.

//

tady stoji dve holky v modrem tricku. prijde k nim monk, udelala wolololo a z jedny holky v modrem je holka v cervenem. v duchu AOE2 holka v modrem okamzite zautoci na holku v cervenem, protoze je "nepritel".

uz?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GREATDRAKE: a furt hovno dik.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SULTHAN: Vysvětloval jsem pouze spojitost a kontext, který tam REFALLENONE neviděl/a.
    Ale když už do toho budeme rýpat, tak dle tvého argumentu by se diskuze o potratech neměly účastnit ani ženy, které nemohou být těhotné. Nebo chceš diskriminovat pouze muže? Jak chceš posuzovat, kdo může a kdo nemůže být těhotný?
    Ta diskuze je hlavně naprosto retardovaná, stejně jako diskuze kolem řady jiných témat. A je to předeším proto, že nejhlasitější jsou 2 extrémní tábory pošuků, které se snaží o co největší polarizaci společnosti a právě díky nim není možná jakákoliv racionální konstruktivní diskuze a tudíž i smysluplný výsledek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ten seriál je hodně špatnej
    Obi-Wan Kenobi vs. Jeho Vlastní Neschopnost - Filmstalker
    https://www.youtube.com/watch?v=ucGN0QtlJSQ
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SOLNAKAR: Jasne, pokud tim teda myslime jen muze, kteri mohou byt tehotni. Ti at se diskuze klidne ucastni.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: ja nevim. Dal sem lajk jen tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam