SKY_MAX: Automat bych ani neresil. Oni jsou ty hovada hlavne vsude v ulicich.
Ja denne potkavam aspon jedno nejaky hovado, ktery si to frci po chodniku pekne z vostra (ne, neni to dite, je to dospely jedinec) a klickuje mezi chodcema, div se o ne neotira... Maminka s ditetem, duchodce s fofrklackem, nekteri se dost leknou, kdyz jim najednou zamyskuje pred oblicejem...
V prazskych parcich si to hasej pres travnik, kde se venci treba nekolik psu na volno, ale co, pes ho prece nedostane... To ze tam treba taky behaj maly deti je nejak jako vubec nezajima.
A i kdyz to mozna ve vyhlasce neni, tak by tam melo bejt, ze by mel mit cyklista povinne zvonek.
Tech cur*ku co do mne uz vrazilo, protoze "proste jedu", misto aby treba jen neco rekli, kdyz uz ten zvonek nemaj, tech je docela dost.
Slusnyho cyklistu, kterej treba zpomali a rekne zdovolenim, tak toho potkam tak v jednom ze dvaceti, mozna triceti pripadu. A tech nekolika slusnejch mozna kazdej patej ma ten zvonek, kterej to resi bezproblemu uz pri vetsim odstupu. Kdyz si nekdo vcas cinkne, nebo se teda ozve slovne a nestrka mi pri tom uz riditka do zad, moc rad mu cestu uvolnim, jeste ho i za slusnost pochvalim...
Ale az se jednou dostanu k tomu, ze do me nekterej hejsek vrazi a zastavi, stane se vrazda.
(vetsinou "vrazej" a ujedou)