• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nechápu tu americkou polovinu. Jasně, UK je bez královny, ale proč jsou USA bez věže? I když vim, že věž je anglicky rook, tak mi to vůbec nepomáhá.

[AIRO @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: aha, já nějak neměl čas to studovat a bylo mi divný, že by YT nechal přístup k těm datům nějak jednoduše, nicméně jsem viděl i divnější věci, tak jsem to tak nějak předpokládal...
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: ...až na to že je bohužel jen odhaduje z historickejch dat a extrapolace :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRIEN: Začalo to počítám narážkou na scénu z kreslené LM v kontextu AfroAriel a lehce se to zvrtlio směrem šla GNSP?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: 4chan ma dislikes?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw dík těm komentům jsem zjistil, že je funkční addon do browseru, který zobrazuje počty dislikes u videí na youtube :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LAUNCHER: nějak si nejsem moc jistej tvým "vysvětlením", každopádně ty komenty nemají nic společného s tím, že má herečka tmavší kůži :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LAUNCHER: že je Ariel černá jak od od Netflixu mi je jasný, zajímalo mě jestli je nějakej důvod proč právě tenhle trolling s tim co "řekla" - jestli to neni nic víc než jen to že v celym traileru nic neřekne, tak... well, díky :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SIRIEN: Jednak viz obrazek. Hele me tohle nebavi, nevim proc by jeste navic pohadkova bytost nemohla mit treba modrou barvu kuze s zlutyma trojuhenickama, ale Internet (a 4chan) je proste Internet (a 4chan). Dalsi lide se pridali, protoze to vypada na dnesni pomery trosku pitome*. A treba narozdil od puvodni kreslene Ariel nebo Aquamana tady nejsou tradicni bublinky od pusy, ve vode se vlnici ocni rasy pri mrkani atp...

No a protoze v celem traileru Ariel nerekne ani slovo, akorat na konci chvilku zpiva, nabizi se "The part where Ariel said: %Vtipna prupovidka%"

* Protoze moje male decka, tak jsem videl snad vsechno pro deti za poslednich par let. A ta uroven dneska neni uplne nizko, zdravim "Chip 'N Dale", "The Bad Guys"... nicmene viz predchozi beru vsechno, takze i tohle urcite uvidim nebo v nejhorsim prospim. Don't be me 🙂

SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Zná někdo background/kontext k tomu trollingu v diskusi?

The Little Mermaid - Official Teaser Trailer
    https://youtu.be/0-wPm99PF9U
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BLOODRAT: nahodou, furt je to o neco zabavnejsi nez produkce nekteryh ID:p
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BLOODRAT: tak proto mi ten vtip přišel debilní
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    NOFNAK: Ve skutečnosti to byl experiment - tenhle dada vtip vypadl z OpenAi - poslední generace umělé inteligence - a zajímalo mne, jak pochodí veřejně bez bližšího kontextu protože mi osobně přišel zábavný.
    Kdo chcete, vyzkoušejte, už je to strašidelně mocný nástroj, já to používám třeba při programování na kontrolu kódu, plná verze bez problému napíše esej na libovolné téma třeba ve stylu Dostojevskijho.

OpenAI API
    https://beta.openai.com/playground
    ALEA
    ALEA --- ---
    ATUARFIK: ok. Omlouvám se. Ona je teprv středa... To se mi nějak předběhly hodinky...

Ne, ale i tak bych řekla, že to je reakce na tenhle ruský trend poslední doby.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ALEA: Lavrov ještě ne. Z okna nedávno padali jiní: https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/zemrel-ravil-maganov-lukoil.html
    ALEA
    ALEA --- ---
    GLOBETROTTER:
    Lavrov "vypadl" z okna. Jeho vdova by na určité poznámky reagovala citlivěji
    MATHES
    MATHES --- ---
    NOFNAK: ano
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Prosím. Nedokáži to pochopit. Souvisí to nějak s tím, že někteří lidé neradi špenát?

[BLOODRAT @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]
    "Přijde člověk do restaurace a říká: "Dáte mi prosím špenát?"
    "Ano, dáme vám špenát, ale nebudete s ním spokojený."
    "Proč?"
    "Protože budete mít špenát.""
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKY_MAX: lidi breci uz ted, ze v zime nebude teplo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam