• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    CEAR
    CEAR --- ---
    SKORZENY: Na motorkáře očividně pravidelně štěká/útočí pes, motorkář jede v nepohodlí za deště a utěšuje se tím, že na něj ten pes aspoň nebude štěkat/útočit. Pes na něj ale vyzrál, má pláštěnku a může otravovat i za deště. Haha. Co to dělá v černejch humorech naprosto nechápu. Teda vlastně co to dělá v jakejchkoliv humorech. Víice viz.nástěnka.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: nene, na zacatku rovnou sel dozadu a pryc z hraci desky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PRAASHEK: nn, bila vrana:p
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANDHI: já nebral barvu kože v potaz. Co když je jedna z figurek Majkl Jackson? Je to Černý Petr šachu?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PRAASHEK: za cernyho to muze bejt Martin Luther King - ale pravda, ten uz to ma taky za sebou
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PREDSEDA: A chtělo by to přidat víc střelců... a černejch je v Americe taky víc, měli by otočit šachovnici.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PREDSEDA: to je Trump a Whoopy Goldbergová
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Bohužel to moc nereflektuje to, že US tam sice nemají věže, ale mají krále a královnu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR: on je to 21 let starej obrázek doplněnej o absenci královny a doplnění UK ;-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Aha, čekal sem odkaz na nějakou současnější událost. Tohle dává smysl.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SALVATOR: asi dvojcata?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nechápu tu americkou polovinu. Jasně, UK je bez královny, ale proč jsou USA bez věže? I když vim, že věž je anglicky rook, tak mi to vůbec nepomáhá.

[AIRO @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: aha, já nějak neměl čas to studovat a bylo mi divný, že by YT nechal přístup k těm datům nějak jednoduše, nicméně jsem viděl i divnější věci, tak jsem to tak nějak předpokládal...
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: ...až na to že je bohužel jen odhaduje z historickejch dat a extrapolace :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRIEN: Začalo to počítám narážkou na scénu z kreslené LM v kontextu AfroAriel a lehce se to zvrtlio směrem šla GNSP?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: 4chan ma dislikes?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw dík těm komentům jsem zjistil, že je funkční addon do browseru, který zobrazuje počty dislikes u videí na youtube :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LAUNCHER: nějak si nejsem moc jistej tvým "vysvětlením", každopádně ty komenty nemají nic společného s tím, že má herečka tmavší kůži :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam