• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: ale dyť jsem si ho přečetl, ale už ho nevím. A neopakuj ho, jinak si ho zapamatuju bude mě to srát.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: jméno lze odvodit....nejspíš to bude Lela :P
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //každopáně děkuji za osvětlení a dokonce mi to přijde vtipné
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: aha, tu konkrétní tlamu jsem tuhle dokonce obdivoval v jiné diskuzi včera tady na nychu. Ale protože mi tyhle kundy připadají všechny stejné, nenapadlo by mě, že je to zrovna ona (a jméno stejně nevím).
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: ta první je Pergnerová, tu druhou snad představovat nemusím
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: „Krásné je, že Karlos si skutečně vzal svou Lelu. A byl jí věrný po celou dobu obřadu. To je přece nádherné.“ řekla Pergnerová na účet Vémoly na Českém slavíkovi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: a je k tomu i nějaká legenda?

Komu patří ty obličeje?

A bude mít fackovaná paní díky facce později stejnou držku, jako fackující?

Fackující dostala do držky už dříve a trojité rety jsou toho výsledkem, či se potkala s rojem včelích nezabijáků zaměřujících se na tlamu?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: brzo bude vyroci
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HNILOB: Haha, ze prej jen 10 let :-]
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NELLAS: bába jí taky měla, vešlo se tam i 10 lidí, lidi radši seděli tam než na gauči, byli si blíž :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATISLAV: My ji měli v rodině, když jsem byla malá. Lidi teda radši seděli na gauči v obýváku než na lavici v kuchyni, pokud se teda nekonal oběd nebo večeře.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PATISLAV: pominu, ze tenhle dzouk se periodicky obmenuje kazde dva roky za poslednich 10 let. V single domacnosti urcite ne kamo. Je to rodinna kuchynska lavice.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    NELLAS: v single domácnosti věřím, ale nechceč mít věci denní potřeby někde, kde furt někdo sedí a ty ho musíš prosit, aby uhnul. Aspoň taková je moje zkušenost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATISLAV: Dosažitelný byl v pohodě, jen se toho tam fakt dost vešlo.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SKY_MAX: v té sedací soupravě je úložný prostor, který je ale tak neprakticky dosažitelný, že tam většina lidí uchovávala krámy a zbytečnosti toho typu. Tzn. , dá se očekávat, že i tady na obrázku je takový obsah, schovaný uvnitř.
    NJAL
    NJAL --- ---
    SKY_MAX: Sedacka s uloznym prostorem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam