• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GILHAD: ale na velikosti záleží!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MINERWA: Nevšimnul - jsou různě velký (ty větší jsou rozmazanější) a já je nezmešoval a nedával přez sebe, takže jestli je někde ulítnutých pár pixlů nebo jiný odstín barvyu prostě nevidím a nestojí mi zato to zkoumat.
    Teda, teď jsem kouknul a vypadá to, že jsou linkované z jednoho místa a mají nastavenou šířku různě, takže ta největší je skoro na půl obrazovky ... furt je to stejná blbá žába, nic extra. A že má nějaký svislý šedý lajny na boku jako od blbého ořezu bylo vidět už na tom od KEJML:

Jestli je tam ještě něco jiného, než velikost, tak teda nevím co - a když ně, tak pastnout 3x stejný obrázek s různou velikostí je u mě prostě opakování.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GILHAD: a ty sis nevšimnul, v čem se ty obrázky liší?
    ještě by to mohlo bejt stínem jakože, ne? je tu nějaký grafik?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: ráno spěchala do tohohle klubiki a nestihla se celá namalovat
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MINERWA: Protože je prostě blbá a nestojí za to ji nakreslit pořádně, víc za tím nehledej
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    proč tý žábě chybí pravý (z našeho pohledu levý) spodní víčko?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: PRAASHEK: PRAASHEK:

Jasně, Prasek, oči blbé žáby mu připoměly osmičku, tak to sem teď narve 88x a pak pak si půjde utrhnout ... k tomu (ani jednomu) moje reakce stejně nepotřebuje ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: neopakuju

GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: A navíc se opakuješ ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: nepředběhl

GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: Už tě předběhl KEJML: :-P
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SHEALA: z tohohle https://www.collectedcurios.com/sequentialart.php ,

tady je asi jejich (in-world) vznik ... https://www.collectedcurios.com/sequentialart.php?s=299
    tohle teda není první výskyt, ale ... https://www.collectedcurios.com/sequentialart.php?s=237
    a tady přichází hlavní voj ... https://www.collectedcurios.com/sequentialart.php?s=268

ale ono to stojí za přečtení stejně celé (teda, ono to pořád ještě vychází dál a dál, jen dost pomalu ...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHEALA: uvědomělí občané kteří zakrývají nahotu ostatních vlastní hlavou
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GILHAD: tyjo, jaký citizens máš na mysli?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    KEJML: Aha, takže případ druhý :-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Ty dvě černé uprostřed, to jsou citizens, nebo něco jiného podstatného, co neznám, nebo nic důležitého a jen překáží ve výhledu?

[SLEEPLESS8 @ Nové Internetové Humory // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VOZKA:
    MAEQ: ještě bych doplnil, že ta odpověď poskytovatele má zcela jistě pokračování (jak správně píšeš, VOZKO), ale takhle useknuté do dává mnohem větší smysl :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MAEQ: Ajo! Můj mozek si tam domýšlel to následující slovo které bylo nejspíš "we're sorry you found the cancellation process DIFFICULT" nebo tak něco a nedošlo mi že vtip je v jeho absenci.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    VOZKA: poskytovatel služby nechce, aby zákazníci mohli službu zrušit. tak vymyslí cancelation process, který zahrnuje několik navzájem nepropojených kroků, co mají zákazníky odradit tento proces vůbec někdy dokončit. a tomuto jednomu se to povedlo, z čehož poskytovatel služby nemá radost.
    tldr: uživatel zrušil službu, poskytovatel nemá radost z toho, že se mu to povedlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam