• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    nechápu, v metru jde internet? co se stalo?
    [LEXIK @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]
    BALDA_CHYN
    BALDA_CHYN --- ---
    SHEALA: Filmařský humor, satirizuje se v něm nadužívané barevné schéma moderních audiovizuálních děl, které do kinematografie vnesl zřejmě Michael Bay.
    COOLER
    COOLER --- ---
    TAPINA: parvděpodobně. je to fenomén. arabáči si tady nabrnknou holku, jsou strašně přesladcí, přesvědčej jí, ať s nima jede zpátky. a tam jí hned zotročej a holka končí jako rodička dětí. u Harryho je to to samé, akorát ho odtáhli do Ameriky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Plus ta původní fotka je nějaká ta nána z Británie, co se přidala k ISIS, otěhotněla, porodila, a pak se chtěla vrátit, ne?
    4PTO
    4PTO --- ---
    LORD_DE_SEIS: jo to je princ Harry, toho znám jen z rádia.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    4PTO: Princ Harry, kterej se odloučil od královské rodiny z Anglie - vyzobrazen jako "uprchlík" škemrajíc, aby se mohl vrátit domu - asi v tom víc nebude
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GILHAD: ale na velikosti záleží!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MINERWA: Nevšimnul - jsou různě velký (ty větší jsou rozmazanější) a já je nezmešoval a nedával přez sebe, takže jestli je někde ulítnutých pár pixlů nebo jiný odstín barvyu prostě nevidím a nestojí mi zato to zkoumat.
    Teda, teď jsem kouknul a vypadá to, že jsou linkované z jednoho místa a mají nastavenou šířku různě, takže ta největší je skoro na půl obrazovky ... furt je to stejná blbá žába, nic extra. A že má nějaký svislý šedý lajny na boku jako od blbého ořezu bylo vidět už na tom od KEJML:

Jestli je tam ještě něco jiného, než velikost, tak teda nevím co - a když ně, tak pastnout 3x stejný obrázek s různou velikostí je u mě prostě opakování.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GILHAD: a ty sis nevšimnul, v čem se ty obrázky liší?
    ještě by to mohlo bejt stínem jakože, ne? je tu nějaký grafik?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: ráno spěchala do tohohle klubiki a nestihla se celá namalovat
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MINERWA: Protože je prostě blbá a nestojí za to ji nakreslit pořádně, víc za tím nehledej
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    proč tý žábě chybí pravý (z našeho pohledu levý) spodní víčko?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: PRAASHEK: PRAASHEK:

Jasně, Prasek, oči blbé žáby mu připoměly osmičku, tak to sem teď narve 88x a pak pak si půjde utrhnout ... k tomu (ani jednomu) moje reakce stejně nepotřebuje ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: neopakuju

GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: A navíc se opakuješ ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam