• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ahá! :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    BASSAREUS: to je úchyt v krabici na transport... prostě to tak vyšlo ;-)
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    Co to sakra na tom obrázku je, ta věc co vypadá jak ohořelý penis???

https://nyx.cz/files/000/025/2582246_5c0d19fc569a1e05b3cf/original.jpg?name=FB_IMG_1675629295075.jpg
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LAMIE: ted jsem dostal chut na tvoji troubu :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KID_MCHUTT: šmakokote dyť píšu, že nechci vysvětlení, protože to chápu. Jenom jsem s tím přišel opruzovat, protože mě serou tyhle překladatelské oříšky zpracované jelitem
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK: Nedelej to, nechal tuhle skrinku zavrenou. Prtoze to skonci jako Odborne zneftipnene vtipy?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PRAASHEK: já to dal napoprvé, ale teď se za sebe vlastně trochu stydím... :)
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    PRAASHEK: No já přemýšlela, proč fouká někomu do oka 🤦‍♀️ … pak mě ještě napadla pečená v troubě … že je jako horká 🤷‍♀️ fotbalista měl až třetí místo … a až pak mi to konečně došlo správně 🤪 teda doufám 🥸
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //dovoluji si upozornit, že původní vtip byl velmi pravděpodobně anglidsky a panenka je nafukovací panna. Pokud ne, pak je tvůrce anekdoty vtipný v nějakých proporcích, na které nedosáhne zrak běženého jedince.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Rozhodl jsem se ponížit tuto diskusi oficiálně i jako smetiště debilních vtipů - ono to vlastně v půlce případů takhle fungovalo i doteď - však odteďka můžmem nahodit i pseudohumory, které nedávají humorný smysl bezpochyby a jenom se chceme rozdělit o svůj smutný osud příjemce takových signálů. Rozbor je samozřejmě vítán, i když ne nutně vyžadován.

Vykopávám:

CHROCHTADLO --- --- 12:51:26 3.2.2023
    +15
    Chlápek v ordinaci:
    - Pane doktore, vždy se mi před sexem točí hlava.
    Co děláte před sexem?
    - Foukám panenku.

---
    která piča fouká Antonína Panenku před sexem a pak si stěžuje?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ALEA: Nejen to, herec který hrál Tin mana dostal otravu hliníkem a málem na ni zemřel. To že na fotce chybí je takové symptomatické, nejspíš je zrovna v kyslíkovém stanu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRAGED: NTVL.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TRAGED: strašný
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GLOBETROTTER: Proc myslis? :-)

Pravdu o azbestu odhaluje fotografie. Karcinogenní materiál drtil bagr - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pravdu-o-azbestu-odhaluje-fotografie-karcinogenni-material-drtil-bagr-155526
    ALEA
    ALEA --- ---
    NUSPHIR: četla jsem, že herci měli z toho azbestového "sněhu" výrazné doživotní zdravotní problémy. Hlavně proto, že toho hodně vdechli...
    Těch problémů při natáčení bylo dost... Například přes jméno herečky, co hrála Dorotku, určitě najdeš i informace, jak během natáčení zažila až nelidské zacházení, hlavně od některých kolegů...
    Pokud zvládáš číst v angličtině a zajímá tě to, dá se toho najít hodně.
    Nedoporučuju.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWAB:
    ARAON:
    Btw.když jsme u azbestu, tahle budova ho údajně obsahuje 3000 tun. Vzhledem ke stavu ojebavani a korupce v Česku se docela obávám o nárůst rakoviny plic v následujících letech:
    [HONZA09 @ Věci Veřejné - já jsem nic nezpůsobil! Jezulátko funguje! No právě.]
    ARAON
    ARAON --- ---
    NUSPHIR: Údajně azbest.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NUSPHIR
    NUSPHIR --- ---
    jsem z těch co nerozumí sněžnému kontextu. hlp pls.

[QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SKORZENY: Babišovo trvalý bydliště
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam