• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LORD_DE_SEIS: vskutečnosti vyhrává nejrychleší a dostatečně kvalitní genetický materiál
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MINERWA: fslutečnosti vyhrává ta spermie, která přinese kytku
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PENER: ehm "Jak, to zatím není jasné, jde spíše o hypotézu."
    PENER
    PENER --- ---
    GILHAD: Fskutečnosti si vejce vybírá, tudíž nice guy má největší šanci.
    Být první nestačí. Spermie musí projít záhadným „pracovním pohovorem“ - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/technet/veda/vajicka-spermie-oplodneni.A171206_003130_veda_pka
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    GILHAD: but he's a nice guy!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    HAYES: Zatímco ve skutečnosti slečnu vajíčko oplodní ten, kdo jí zvládne prorazit blanku jako první. A všichni ostatní ostrouhají... Vtip tedy tkví v rozporu skutečnosti a obrázku, stejně jako vtipy kde Měsice vyjí na psa na nebi.

vtipnost však není garantována!!!
    HAYES
    HAYES --- ---
    STETKINS: slecna vajicko k sobe domu pozve toho nejschopnejsiho/nejpozornejsiho... vsichni se tvari nejiste, ale ten nas je chytrej a presne vi, jak na slecnu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja tusil, ze bez Willa je nikdo nepozna :-]
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    FRK_R23: Star Trek: The Next Generation
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Cast of Star Trek.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jak ale nebude mít v ruce ananas, jsme nahraný!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SCHWAB: Až potkáš Praashka, tak to poznáš

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    LONESTAR: Doufal jsem v hašiš.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SCHWAB: Prášek je teď hasič...
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: šak já volal! Kde je Prášek? Kde je Prášek? A lidé mne posílali od čerta k ďáblu a tam byla přeprážka s pultem a za ní bílokabátníci a ptali se mě, jakýhože práška chci? Nechápali, nerozuměli, neznali, já to i napsal, až na jednom místě jsem dostal dvě baleni Paralenu za 88 Kč celkem. Myslel jsem, že to je jako v tom Matrixu, nebo jak se jmenuje to prehistorický scífko, tak jsem je obě snědl. No koukal na mě divně a že proč jsem si ty prášky aspoň nevyloupal. To mi došlo, že on nic neví, že budu asi na špatném místě.
    Tak isem šel zase ven a chtěl volat "Kde je Prášek? Kde je Prášek?". Leč to nešlo, ani hlásky ze mne nevyšlo, jak mi v krku překážely ty krabičky.
    Pořádně ošemetná situace to byla, co bych ti povidal. A ani jsem neměl u sebe příručku Lovu na jelena!
    ILTU
    ILTU --- ---
    SLEEPLESS8: Jo, to zní pravděpodobněji :-) Jo, jsem tady správně. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam