• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NJAL: Challenger je Britský tank.
    YOT
    YOT --- ---
    NJAL: To máš fuk. Taky se tam mluví americky jako v zemi challenger tanků.
    NJAL
    NJAL --- ---
    MAKROUSEK: Challenger byl americky raketoplan, ne tank ;-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SCHWAB: tohle mi to (konecne) osvetlilo.

Vubec nerozumim po polski, nevim proc, narozdil od snad vsech ostatnich Čechů.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MILOSHIT: Juxtapozice toho, co očekáváš (tzn. animaci vášnivého sexu) a toho, co dostaneš (tzn. naprosto absurdní polohy, do kterých se během rotace dostávají, včetně zakloněných hlav apod.). Zkrátka, čekáš animaci vášně, ale je to jako rodiče Arnolda Rimmera v manželské posteli.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: jenom menší oprava - baví se spolu přímo ty tanky, ne tankisté
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MARASAN: Povidaji si dva tankiste z ruskeho tanku T-55: "Co se stalo? Vypadas hrozne." "Challenger (americky tank)." "Strelil do vas?" "Ne, prejel nas."
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    soulož otáčících se lidiček je krásná a romantická věc, ale co je na ní vtipného?

[LEXIK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    OMNIHASH: ale bez nás neexistuješ...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ILTU: Mé jméno je ‚Legie‘, poněvadž je nás mnoho.
    ILTU
    ILTU --- ---
    OMNIHASH: Jednočlenná spokojená skupina! :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: well, zkoušel sem na ČVUTu vystudovat architekturu, dvakrát, vydržel sem celkem šest semetrů. Když sem to vzdal podruhý, šel sem na VŠE. Udělat tam bakaláře mě stálo míň úsilí, než prolízt na architektuře první ročník, bakalářka mi zabrala míň času sesetrální práce z nauky o stavbách a dva semestry matiky na stavárně mi stačily k tomu, abych prošel všema matematickejma a fyzikálníma předmětama, aniž bych došel na jedinou hodinu, kde se nepsal test. Jediný problémy mi dělaly předměty, kde se musela odevzdávat skupinová práce, do tý doby, než sem zjistil, že můžu bejt jednočlenná spokojená skupina.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: ajo! dík - nedošla mi ta výslovnost :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PRAASHEK: "and rotate" zní foneticky trochu jako Andrew Tate, což je nějakej pičus, kterýho timhle portrétem někdo zvěčnil... víc v tom asi nebude...
    https://mobile.twitter.com/williamlegate/status/1619816148194988034
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: pche, Hrdý byl náhodou nejlepší. Pravda, sucharům bez fantazie to většinou nic neříká.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: stejně to nechápu. Nějaké delší vysvětlení by bylo?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MINERWA: ja su traged
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SLAMITCH: Andrew Tate...slabší káva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam