• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SAJAGI: imo odkaz na klasickou otázku/frázi: Does bear shit in the woods?
    ILTU
    ILTU --- ---
    ARAON: Ani ne... Aha, děkuju!
    ARAON
    ARAON --- ---
    ILTU: Ma nocni muru. Ty ses nikdy nekopl v noci o roh nabytku do malicku? Stastnej to clovek. :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MINERWA: boomer a rick and morty? does not compute....
    i podle tech cargo shorts to imho ma byt neckbeard karikatura ...sample https://i.redd.it/lgm2miglmwvy.jpg

MCKIDNEY: ah, tak tahle informace mi chybela
    Rick and Morty's Cancellation Would Be Harsh - But the Time Is Right
    https://www.cbr.com/rick-and-morty-cancelation-time/
    Roiland, 42, is accused of false detention by threat, assault, fraud, dishonesty, and domestic abuse with bodily harm.
    co-creator Justin Roiland being fired by Adult Swim in response to his recent felony

(nicmene samotny R&M ma pokracovat: the show, which is currently working on its seventh season, will continue up until Season 10,)

nicmene pak mi nedava smysl ten Zim na tricku druhyho. zda se, ze Jhonen Vasquez zadny podobny problemy nema
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Rick and Morty dostal cancel. OMN papouskuje ultra-right. :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    QWWERTY: ten první je boomer, ....podle klobouku
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SIRIEN: to ze je ten prvni tlustej bude imho souviset s prikreslenym trilby/fedorou a typickym neckbeard vzezrenim
    ARAON
    ARAON --- ---
    SALVATOR: Pravdepodobne jen dalsi strawman argument, kde se imaginarni fanousek jednoho fandomu posmiva fanouskovi jineho, coz s pozdvizenym obocim pozoruje zastupny charakter autora, ktery se timto snazi ctenare zastupne presvedcit, ze oni jsou lepsi, nez ti debilni levicaci, co misto preperstvi a uceni se strilet, travi cas sledovanim gay kreslenych serialu. Nebo tak neco.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POEM: Moc dík. Bohužel to vůbec neznám, takže to vůbec nepomohlo.
    POEM
    POEM --- ---
    Ta "zelena krava" je Gir z Invader Zima
    ARAON
    ARAON --- ---
    SALVATOR: Me je ten zelenej pisisvor nejakej povedomej. Chvili jsem myslel, ze je to nejakej skin pro Sackboye, ale to asi nebude.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MORIARTY: Já to chápu tak, že je jako pokrytec, protože má na tričku nějakou zelenou krávu, nebo co, a přitom se směje týpkovi, co tam má Ricka a Mortyho. Ale taky nevím proč.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MORIARTY: týpek se někomu směje za to co má na tričku a pak si všimne že jinej týpek kouká v kontextu věci skepticky na jeho vlastní tričko? Jakože mu dojde, že by se stejně dalo smát jemu? Ale nevim proč je ten první tlustej. Popravdě ty OMNovy posty skipuju, takže vnitřní logiku těhle komiksů sem nějak neodsledoval, takže dost možná teď plácám mimo.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Poprosil bych o vysvětlení tohoto: [OMN @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]
    Ze všech těch sraček, co do toho klubu OMN dává, jsem všem tak nějak rozuměl, povětšinou jde o zařazování lidí do skupin podle jejich společného znaku a pak generalizování společných vlastností, na jejichž základě je vyvozována nějaká činnost, nesouvisející s původním znakem aktéra, logika v tom vtipu jde stranou, člověk musí být asi hodně blbej, aby se tomu zasmál.

Ale tady se nechytám, asi mi chybí nějaký kulturní kontext. Chlap se směje jinýmu chlapovi, že má na tričku Ricka s Mortym, ale na tričku má něco jinýho a to je jako špatný, nebo co?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PECA: v té krabici jsou čtyři trojice - odebrat tři vejce je zcela přirozené.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHEALA: A ta slepice po každé snůšce řekne jauvajs.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROMI: tak si udělá tři, ale sní jenom dvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam