• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ALCATOR: prosim te, jak jsi testoval hypotezu "SULTHAN podal spravne vysvetleni"?
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SLEEPLESS8:
    SEJDA:

Nějaký konkrétní důvod, proč poté, co zaznělo správné vysvětlení, tu melete tyhle nesmysly?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MALARKI: uz je davno dohodnuta svatba, a jeho prava nevesta samozrejmne vi, kdy byl narizeny.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MALARKI: bude to incest
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SULTHAN: nuda, ja cekal nakej incest
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MALARKI: Existuje jenom jeden důvod, proč znát čas narození - astrologie. Pokud holka vyznává astrologii, drž se od ní dál.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    Netusim...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Je vedro :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Toho dne nebyla NELLAS nejbystřejší koťátko v košíčku...

No dyť proto mu říkám, že to trefil a že má pravdu, že v tom nic víc není :⁠-⁠)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Možná to bude nějaká jazyková hrátka ve stylu čtyři kila herce (protože je herec)?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PRAASHEK: vůbec nevím, co máš proti veganům, ty masovej vrahu!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JESTEDMAN: nevěřím
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    GILHAD: já jsem vegan
    YOT
    YOT --- ---
    ARAON: Nebo možná z dob před focusem. Ten měl ten odklápěcí znak,myslím, jako první.
    ARAON
    ARAON --- ---
    YOT: Taky by to mohla bejt Austrálie. Samolepky “This is Holden country. On a quiet night you can hear a Ford rust.” byly velmi rozšířené.

YOT
    YOT --- ---
    GILHAD:
    DOCKINEZ:
    Já bych řekl že ten vtip pochází z USA prostředí, neboť https://www.youtube.com/watch?v=8PPtE74xI9w&ab_channel=HardReset_infoCARs
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GILHAD: C-max, podobná zkušenost. Je to miláček.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    QWWERTY: No, musím říct, že u svého Fordu B-Max jsem za těch víc než 10 let, co ho mám, otvíral kapotu jen kvůli dolévání ostřikovačů (a v servisu kvůli oleji a pravidelnému čištění klimatizace a podobným plánovaným servisním úkonům).
    Jinak byl v servisu jen kvůli tomu, když mě někdo naboural, nebo mi rozbil okýnka. (A letní/zimní pneumatiky.)
    A jediný další případ problému byl, když jsem letos v zimě při několikahodinovém čekání bez zapnutého motoru vybil baterku. Ale to přijel chlápek s kufříkem, nastartoval mi to a tím se to zase dalo do pořádku. Pak jsem teda pořídil voltmetr, ale ten vlastně nebyl potřeba.
    (Ale z toho se moc vtipů vytěžit nedá.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRENZY_: Není, trefil si to.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DOCKINEZ, GILHAD: spis, ze kapotu timhle stylem otvira tak casto, ze by mel mit znacne naskillene prsty, coz muze nasledne vyuzit i v jinych volnocasovych aktivitach
    pokud mate funkcni Ford, tak jste meli stesti .. napr. koleguv patri spis do meme kategorie "muzete se vyspat, zatim co cekate na odtahovku"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam