• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARAON: Jo, ale do takových detailů jsem radši nezacházela.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Ano!
    ARAON
    ARAON --- ---
    NELLAS: A "moderator" je zjevne David Attenborough.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPM: Moderator přírodopisného dokumentu popisuje tučňáky. Vykládá o tom, jak žijí, jak vypadají... no a když řekne, že samička vypadá jako chlap... tak ona ho zaslechne, dost se jí to dotkne, a sameček ji utěšuje a jeho směrem trousí nadávku.

A mám deja-vu, jako bych to tu už někdy vysvětlovala (když to minule obíhalo internetem).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MINERWA: to taky chapu..ale co je na tom vtipnyho uz nechapu..ale jo vidim zahlavi :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SPM: ten pán ranil city samice tučňáka
    SPM
    SPM --- ---
    Tak jo, vidim to na nyxu už po třetí, ale pointu pořád nechápu a nedá mi to... Takže, co nechápu? :-) [NATURALLIAR @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HNILOB: bez těch smazanejch keců už to neni vono, no : )
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DOCKINEZ: reakce na kecy kolem [NAVARA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Nekdo, kdo nepochopil pointu se rozciloval, ze neni dost hezka a tak mu Hrafnaim nabidl hezci holky.

Kecy uz jsou smazany
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KEJML: To není proto, že oba produkty byly poprvé uvedeny v Japonsku? :-o
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SKORZENY: Na prvním obrázku koukáš na ptáka zepředu, na druhém zezadu a vidíš, jak proti němu jde něco, co má vypadat jako tři ptačí chuligáni v nějakých fotbalových dresech a řetězama na krku a něco takového.
    Na třetím na něj zase koukáš zepředu, jak jim uhýbá a tedy jde přez cestu.
    Konečně odpověď na otázku "proč přešlo kuře přez cestu"
    (oblíbená otázka na srovnávání filosofií a podobně, podle zvolené filosofie a tvého postoje k ní se pak udávají "důvody" - "protože tomu Bůh chtěl", "protože to byla dějinná nevyhnutelnost", "a vy zase bijete černochy" a podobně)
    MATHES
    MATHES --- ---
    SKORZENY: bilej kohout v kravate jde po chodniku a proti nemu jdou tri cerny kohouti v basketbalovejch dresech a velkejma vecma na krku a proto radsi presel ulici.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [SLEEPLESS8 @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1] ?

okrem ineho strasne ma matie, ze najprv je ten kur na jednej strane, potom na inej, a potom zase na prvej
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JON: místo původního loga Twitteru tam je nové X
    JON
    JON --- ---
    Kde je ten forek u tyhle upravy toho puvodniho postu?
    [GREAT_R @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]

Jen ze je ten layout jeste zprasenejsi nez predtim? Nebo neco konkretniho?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    chci se pochlubit, že jsem pochopila vtip,...
    ten krocan se jmenuje Cat (mě strašně štvalo, že tam žádnou kočku nevidim)
    [CRS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SKY_MAX: kdyztak ve vecech verejech je o tom za posledni dva dny asi 100 prispevku. Moc se to CoO nepovedlo a jeste si to hovno po sobe rozmazavali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam