• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: to je cisto id gubron efekt
    Podla mna ide na kvantitu alebo ma proste vkus niekde inde
    Ked som mu napisal ze gubron pls stop tak som dostal vela minusiek
    Tak moj zaver je, ze mi jeho produkcia rozsiruje obzory a som potom skutocne vdacny za vtipny content
    Jo a tiez asi niekomu staci lahky naznak nezvycajnej situacie a hned to ide nakreslit a su ludia co to lajkuju
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NUSPHIR: ryby se chytají do sítě a pak se prodávají. Balóny taky končí v síti. A tak se tedy pak taky prodávají. Humor level Václav Johanus.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NUSPHIR: nečekaná/překvapující změna kontextu
    SPM
    SPM --- ---
    MINERWA, NELLAS: aha, ok, mně furt přišlo, že nadává ta samička a ten druhý se směje, ale asi jsem ty emoce z toho obrázku neviděl :-) dík :-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    IOM_NUKSO: nečekaná/překvapující změna kontextu z přírodopisného dokumentárního proslovu do sociální situace.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARAON: Jo, ale do takových detailů jsem radši nezacházela.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Ano!
    ARAON
    ARAON --- ---
    NELLAS: A "moderator" je zjevne David Attenborough.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPM: Moderator přírodopisného dokumentu popisuje tučňáky. Vykládá o tom, jak žijí, jak vypadají... no a když řekne, že samička vypadá jako chlap... tak ona ho zaslechne, dost se jí to dotkne, a sameček ji utěšuje a jeho směrem trousí nadávku.

A mám deja-vu, jako bych to tu už někdy vysvětlovala (když to minule obíhalo internetem).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MINERWA: to taky chapu..ale co je na tom vtipnyho uz nechapu..ale jo vidim zahlavi :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SPM: ten pán ranil city samice tučňáka
    SPM
    SPM --- ---
    Tak jo, vidim to na nyxu už po třetí, ale pointu pořád nechápu a nedá mi to... Takže, co nechápu? :-) [NATURALLIAR @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HNILOB: bez těch smazanejch keců už to neni vono, no : )
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DOCKINEZ: reakce na kecy kolem [NAVARA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Nekdo, kdo nepochopil pointu se rozciloval, ze neni dost hezka a tak mu Hrafnaim nabidl hezci holky.

Kecy uz jsou smazany
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KEJML: To není proto, že oba produkty byly poprvé uvedeny v Japonsku? :-o
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SKORZENY: Na prvním obrázku koukáš na ptáka zepředu, na druhém zezadu a vidíš, jak proti němu jde něco, co má vypadat jako tři ptačí chuligáni v nějakých fotbalových dresech a řetězama na krku a něco takového.
    Na třetím na něj zase koukáš zepředu, jak jim uhýbá a tedy jde přez cestu.
    Konečně odpověď na otázku "proč přešlo kuře přez cestu"
    (oblíbená otázka na srovnávání filosofií a podobně, podle zvolené filosofie a tvého postoje k ní se pak udávají "důvody" - "protože tomu Bůh chtěl", "protože to byla dějinná nevyhnutelnost", "a vy zase bijete černochy" a podobně)
    MATHES
    MATHES --- ---
    SKORZENY: bilej kohout v kravate jde po chodniku a proti nemu jdou tri cerny kohouti v basketbalovejch dresech a velkejma vecma na krku a proto radsi presel ulici.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [SLEEPLESS8 @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1] ?

okrem ineho strasne ma matie, ze najprv je ten kur na jednej strane, potom na inej, a potom zase na prvej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam