• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GORG: Asi nějaká reakce na aktuální události,
    kdy někdo vzal obrázek ze starých fechtýřských manuálů (protože youtube ani kino neměli, tak nikdo neměl nakoukané co se v boji dá udělat a tak byly knihy s "tajným učením" typu - když se postavíš takhle divně, tak to protivníka šíleně vyvede z míry, protože to v životě neviděl a navíc ho pak můžeš bodnout z nečekaného úhlu - a ono to tehdy navíc občas fakt i fungovalo) kde se asi praví něco jako "když ti protivník vyrazí meč a napřahuje se k úderu svým dlouhým mečem, tak nemá cenu šátrat po zemi po svém meči zatímco mě porcuje mocnými údery, ale lepší je se k němu přimknout, aby na mě pořádně tím mečem nedošáhnul a ještě ho nějak vychýlit z rovnováhy, třeba nadzvenout, jednou se mi to stalo a přežil jsem to, nebo mi to někdo povídal, nebo se mi to zdálo, ale mohlo by to fakt zafungovat, zatímco šátrat po ztraceném meči je prostě konec tak jak tak"
    a přidal tam textík, kde naznačuje, že někdo někomu kouří a dotyčný se tomu brání mečem.
    Prostě vtipnost nejvyšší, no ...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ATUARFIK: sem se musel podívat do slovníku, jak jsi mi svým vysvětlím rozbořil výslovnost. Jo tohle je přejatý z angličtiny, takze [:hajken:], ale jinak se samotný i čte prostě jako i. Treba v git (jed).

Paradoxně dobrý poštěh, těch slov, kde je i před samostatnou souhláskou uprostřed slova fakt zas tolik není:) - což tu všechny ty, co se nizozemsky denně dorozumívají, určitě zaujme;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SUCZKER: Škytat ale asi bude s dvojitým K, aby se to četlo s krátkým i, ne? Holandsky neumím, jen usuzuju z výslovností jiných jazyků kolem.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ATUARFIK: díky, jen to hiken myslím v nizozemštině může znamenat také "škytat" a četlo by se to právě tak jako česky [:hiken:], tak proto jsem myslel, že to je nějaká slovní hříčka, kde je vtipný to škytání :) Takže to vlastně v nizozemštině vůbec vtipné není :'(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SUCZKER:
    Ken: "Ahoj Barbie, co se chystáš dělat?"
    Barbie: "Jdu na túru / [hajken]"
    Ken: "Ahoj Barbie [haj barbie], co se chystáš dělat?"

Hiken [haj ken] = jít na túru / hi, Ken
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [SLEEPLESS8 @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]

Blijkbaar spreekt iedereen hier nederlands dus jullie kunnen me uitleggen of het alleen in het nederlands grappig is of dat ik iets gemist heb. Alvast bedankt!
    NJAL
    NJAL --- ---
    IOM_NUKSO: Hlavne Slovak by rekl "cele" :-)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NELLAS: to mi tam taky nesedelo :D spravne slovensky by to bylo "opovaz sa trepnut nieco po cesky, lebo nam to jebne na hlavu"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAKROUSEK: On je ten "Slovák" taky Čech a snaží se to maskovat, aby ten zával nezpůsobil on...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    IOM_NUKSO: Cesi jsou znami tim, ze se jim v Tatrach deji nejruznejsi urazy.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PRAASHEK: nojo, tedka používají greenscreen akorát low cost streameři
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale jinak mám dojem, že konkrétně u předpovědi počasí už to snad žádná tv nepoužívá :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHEALA: v tv studiu se používá pro projekci zelené pozadí, cokoliv zeleného pak na výsledném vysílání není vidět (lze na něm pak spatřit právě třeba jaké bude počasí. Když mu dávají ti týpci do držky, tak je vidět sice akt, ale ne oni.
    JONY
    JONY --- ---
    SHEALA: předpověď počasí se točí před zelenou obrazovkou, takže borci nejsou vidět
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    QWWERTY: jop
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QWWERTY: staří římané tenhle typ antén běžně používali. Čekali jenom, až někdo konečně vynalezne vysílače a přijímače.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: to je geniální. Grandiózní. Dechberoucí. Nemám slov. Budu se muset jít projít.
    Wow!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam