• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ILTU: no právě, na tom obrázku u hřiště je taky Lada a ne Hitler, ale když si někdo dá takové slovo na podnik pro širokou veřejnost, počítám že studenti historie literatury si tam hrát nechodí. Tak zrovna tak v zemi kde jako v skoro jediné v Evropě církev vyvraždila prakticky všechny pohany a zbytek zavřela do blázince tak se nedivím, ze se Amíci pozastavuji nad svátkem "pálení čarodějnic", protože asi chyběli na doučování folkloristiky.
    MATHES
    MATHES --- ---
    v nyxdroid app ne:)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KEESHA: Personifikace zimy, nic?
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAKROUSEK: Mně na posledním androidu taky...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MAKROUSEK: me teda jo (chrome na iOS 17.5.1)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SKORZENY: Na telefonu se to nehybe.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Potrebuju pomoc:

[ROBIN_SNNS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Asi jsem v pondeli nejakej pomalej.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: co to meleš? Asi halucinuješ ve špatné diskusi.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    Moc mě to nepřekvapuje. Je to něco jako "pálení čarodějnic", specificky česká a víceméně nevědomá oslava systematického vyvraždění 15 milionu žen a gayů. Stejně nechápavá diskuze letos probíhala mezi expats američany na FB stránce nějaké obce, ptali se nechápavě jak je něco takovýho možný, bylo jim řečeno, že tomu jako cizinci nerozuměj.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    a jo tak to je kocour, no vida
    mne to skor pripominalo mociaceho ehh... nacka v sturm cizmach
    TIL
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    ASHLEY: Tady jde vidět, jak Lada předběhl dobu.
    CEAR
    CEAR --- ---
    LIQUID_SOUND: Jasný, chápu. Všechno víš a na vtip ses nehledě na záhlaví ptal jen proto, abys všem dokázal, že to není vtipný.... Tak ve 4 na Karláku.....
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ASHLEY: Určitě taky? No... Tak jo no. Chudák kocourek Ignác teda.

CEAR: V Ladově kraji... Kdo by to řekl. :D
    CEAR
    CEAR --- ---
    LIQUID_SOUND: Vždyť tam je ten kocourek i zobrazený.... Zdrobnělinu Ignáce nerozporuji, ale očividně byl primárním zdrojem Lada....
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    LIQUID_SOUND: Podle wiki vyšel Kocour Mikeš poprvé v letech 1934-1936. Takže narážka na nácky v tom je určitě taky a záměrně, IMO.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CEAR: Ne, to je zdrobnělina jména Ignác. Navíc Šibeniční vrch je Ladův kraj.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    LIQUID_SOUND: Nácíček. Jako jméno kocoura nebo parku pro děti je to pořád vtipné, ale s pokračující korektností čím dál nepřijatelnější. Nebo jinak nevím, proč to koluje.
    CEAR
    CEAR --- ---
    LIQUID_SOUND: Jméno parku, odvozené od side-kicka kocoura Mikeše, který se jmenoval Nácíček, tj. malý nácek.....
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plz tohle teď leckde koluje... Přišlo mi to i v rámci nějaký skupiny Whatsappem. Co nevidim?

[MILIS @ Čechy kuriozní - choďme a foťme - FOTKY !]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam