• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: i have this terrible feeling of deja vu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FROSTACK: Je to stejná herečka co hrála ve Vetřelcích Vásquezovou.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Rad pomuzu, kdyz vim! V dobe psani puvodniho prispevku jsi jeste nevedel, ze jak roli nahradni mamy v T2 FROSTACK tak roli Jenette Vasquez LAUNCHER v Aliens hraje stejna herecka: https://en.wikipedia.org/wiki/Jenette_Goldstein .
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: V cem presne je to vtipne, pls? Asi mi neco nedochazi...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MMORT7: fór je v tom, že variací na tenhle páreček je spousta a je u toho ještě nějakej ezo text, a tenhle obrázek je prostě rozuzlení, vrchol, katarze
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    LAUNCHER: Dík:)
    já v tom hledal nějakou aktuální gender tématiku
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Nechytl jsem pointu

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Display Port?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOODMAKER: vskutečnosti Death Penalty
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NOFNAK: To ma jenom jeden vyznam - jak pise vazeny predrecnik, cesky se tomu rika sendvic.
    MATHES
    MATHES --- ---
    double penetration
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    WOODMAKER: Myslel jsem deep penetration nebo dick pic. Tak jsem googlil a při množství významů této zkratky si sednu vedle a počkám na vysvětlení.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    [SALAMAN @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]
    Je tu vtipny to, ze se to da cist jako I'd love to pee (ID<3P), nebo I love double penetration?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Nebo mozna kontext - motivy nejsou zname, ale ocekava se ze chtel zabranit a misto toho potvrdil prezidenta USA.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MCKIDNEY: Jo aha, Natural 1. Jsem nepochopil, že jde o kostku.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SULTHAN: DnD ma veci jako kriticke selhani a typicky 5% sance s 1 na 20 stenne kostce. Tedka v povedomi sirsi populace diky vecem jako Baldur's Gate a Critical Role.
    DAROS
    DAROS --- ---
    DAROS: A kazda distribuce ma nekolik verzi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam