• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    IOM_NUKSO: Zamyslet nad tim, zda malovat webcomic :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MCKIDNEY: aha, takze kdyz si jeden muj kamarad sehnal behem mesice 11 andulek do 30m2 butu, tak bych se asi mela taky zamyslet :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SKORZENY: Chápem, máš rád stoporené duchovné penisy.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    NELLAS: to je hodne trapne! Nie ze by som mal fetis na stoporene duchovne penisy, ale autor mohol naznacit jeden alebo dva. Pomohlo by mi to. V porozumeni vtipu, samozrejme, ja duchovne penisy nevyhladavam, myslim ze som to uz spomenul
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: ve sprše ho zabil člen ku-klux-klanu a klanová komise to pozoruje, protože je to zkouška. Bonus panel je, jak mu zapisují do indexu dvojku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SKORZENY: Když umřel ve sprše, zjistil, že ho nahého šmírovalo plno duchů. A duchové se najednou tváří hrozně nenápadně, jako by tam byli jen náhodou a vůbec necumeli.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CALL FOR HELP | English meaning - Cambridge Dictionary
    https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/call-for-help
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IOM_NUKSO: Tohle je ze série komixů. Jedno z témat je, že pěstuje hodně kytek.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    OLTSKUL: Norsko má vysokou kvalitu života (index spokojenosti)
    Ohio je ve slangu Genarace Alpha v podstatě ekvivalent prohlášení, že je něco špatné, ale v tomhle případě jde asi i o stát Ohio
    Stran těch TikTokerů to je nejspíš generační nepochopení a opovržení mádeží, která používá TikTok

Takže novorozenec se místo v zemi s dobrými vyhlídkami narodil v totální prdeli světa & mladistvým rodičům, kteří nejspíš nebudou mít příjem, aby se o něj postarali.

není v tom vtip, je to v podstatě jen munice v generační válce memů a humornost je odvislá od toho, jak blízko máš k důchodu a nebo jsi konzervativní
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    OLTSKUL: Tipl bych ze je lepsi se narodit v Norsku nez tiktokerům v ohiu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    E2E4: dyť je to pravda, původní afroameričané souhlasili, že tam mohou noví imigranti z evropy bydlet. Nic jiného jim ani nezbývalo.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MAKROUSEK: 17 je 18 bez varlete
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    https://www.nyx.cz/discussion/14833/id/56993859

to by mě zajímalo, zda to je reálná učebnice nebo humor.

taky mi to připomíná scény s americkou historii v seriálu man from the high castle..
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    NELLAS: No mne to pride v rovnakom duchu ako toto - 17 stvorcov optimalne poskladanych do stvorca. Nie je to nijak symetricke a je mi z toho nevolno.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam