• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    NELLAS: No mne to pride v rovnakom duchu ako toto - 17 stvorcov optimalne poskladanych do stvorca. Nie je to nijak symetricke a je mi z toho nevolno.

ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NELLAS:

Já tohle znal v podobě anglického vtipu, kde chlap nechává své manželce hlasovou zprávu "Drahá ženo, dnes slavím 54. narozeniny a hodlám je oslavit se svou 18 letou milenkou. Před půlnocí mě nečekej." Za týden najde ten samý chlap hlasovou zprávu od manželky: "Dnes slavím 54. narozeniny já a také je hodlám oslavit se svým 18 letým milencem." - a zpráva pak pokračuje následovně, kvůli pointě je potřeba to dát anglicky: "But because 18 goes into 54 significantly more times than 54 into 18, do not expect me before morning."
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: Prostě malý měkký prohlásil tmu za průmyslový standard, no ...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: S tím přijdu až příště.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: no já jen aby sem za chvilku nezačali chodit třeba lidi abysme jim vysvětlili proč jim přestala svítit žárovka
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to jsou tři sedmnáctileté životy, je to docela dost už .....je to takovej vtip pro starý
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Chápu, chceš to uhrát na výjimky ze záruky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    on to ale nemá být vtip, nýbrž nEjLePšÍ hLáŠkA
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Mě napadlo, že by se to mohlo vztahovat k věku... Jako že je jí 51 a jedna sedmnáctka, na kterou si tak živě vzpomíná, se do toho vleze třikrát... Taková existenciální slabost.
    Vtipy od CRS mi většinou moc vtipné nepřipadají...jako by tam chyběla pointa. On je asi často vymýšlí sám a vidí tam nějakou pointu, která mě míjí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chm, tak to je nuda, to podám reklamaci k Adolfovi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NELLAS: 17 je prvocislo, 51 vypada taky jako prvocislo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: Na to to má příliš mnoho palců, aby to bylo jen tohle.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NELLAS: No pravda to je, ale vypadá to nějak divně, jako kdyby to snad pravda být neměla. Člověk většinou neumí násobilku 17 z hlavy. Mě to přijde ze stejného ranku, jako mnohé optické iluze, zejména pak flekaté koberce na schodech.
    Jestli v to je ale něco víc, to netuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Něco mi strašlivě uniká. Moč to není.

[CRS @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FROSTACK: těch memů, spojujících Vasquezovou a pěstounku Johna Connora je hafo, ale člověk musí být nerd na akční filmy z osmdesátek a devadesátek, aby to ocenil. Výbornej je i :

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: i have this terrible feeling of deja vu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: to mě taky napadlo jako první, viděl jsem clashe mezi lidmi na fotce a fanatickými zastánci HDMI
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FROSTACK: Je to stejná herečka co hrála ve Vetřelcích Vásquezovou.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Rad pomuzu, kdyz vim! V dobe psani puvodniho prispevku jsi jeste nevedel, ze jak roli nahradni mamy v T2 FROSTACK tak roli Jenette Vasquez LAUNCHER v Aliens hraje stejna herecka: https://en.wikipedia.org/wiki/Jenette_Goldstein .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam