• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MINERWA: ten link nefunguje..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    (asi jsem se měla zeptat spíš tady, vím o tom https://nyx.cz/discussion/13058)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LORD_DE_SEIS: mně splývá obloha s tou silnicí, takže jsem netušila, o co jde..navíc mě zmátly ty drogi za čárkou....."rozštípou" znamená, že jsou hustý, tak se ptám v čem, ale dík, nenapadlo mě, že to bude taková píčovina
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MINERWA: nějaký záplavy a cedule "Přejděte silnici na druhou stranu"

Obrázky co mě rozštípou neznamená, že to bude vtipné a Adolf ručí za vtipnost pouze u všech vtipů
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PRAASHEK: kua spadl sem do stejny pasti!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OPERAHYPNO: myslím, že Thor v té době stanoval před Odinovou vládní chýší
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    PRAASHEK: to bylo až po této ceremonii ne?

That Time Thor and Loki Cross-Dressed - JSTOR Daily
    https://daily.jstor.org/that-time-thor-and-loki-cross-dressed/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KALIBAN: *1074. V roce 1024 se teprve Odin, Vili a Vé rozhodovali, jaké jim vnuknou vlastnosti, chromosomy a hladiny testosteronu.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    [SCHWAB @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

kdyztak tohle neni vtipny protoze link na vysledky z roku 2024 pro vtip z roku 1024 ...
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    UNTOY: beseda se členy azovu v praze
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    UNTOY: to je tak příšerně namíchané, že nad tím radši nechci přemýšlet a doporučuji i vám, milý příteli, hodit to za Havlu
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    je za timhle neco konkretniho, nebo je to jen o tom ze komunisti jsou pata kolona Ruska?
    [KARLOSK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GILHAD: wow! mno to zrcadlene ma pres 30 plusicku, tak sem si rikal, co mi tak vtipneho unika! :)) diky diky!!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BOBESH: Ta série je - fotka auta s viditelně přefotoshopovaným plynařem (jakože vtip) - fotka podobného auta z druhé strany a jinde, s tím, že ta předchozí je jasný fotošop (vysvětlovník) - námitka, že z druhé strany ten obrázek určitě je, change my mind (provokace) - předchozí fotka zrcadlově otočená, s tím, že tam ten obrázek není (řekněme vtip, že to auto není otočené doopravdy, aby byla vidět ta druhá strana, ale jen zazrcadlené, aby to vypadalo, že tentokrát je to z druhé strany, i když viditelně není).
    Moc humorné to není, ale některým lidem stačí málo ...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRK_R23: ok. sem z toho porad jelen, ale diky! .))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: To je fotka auta z druhý strany.,

Vtipnost není garantována :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRK_R23: to sem stihnul. ja nerozumim tomuto konkretnimu postu, kde je to pouze obraceny
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: Musíš o pár postů níž, aby to dávalo smysl. Začíná to postem s Hitlerem na dodávce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam