• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    nie je to z nyxu, ale co je na tomto vtipne pls a co to znamena?

GILHAD
    GILHAD --- ---
    HARVIE: Zkus si o tom popovídat s umělákem (chatGPT a jiné AI), třeba to pomůže.
    On teda hrozně kecá a halucinuje, ale včera jsem se ho ptal na nějaké staré anime a trefil se a pak jsem se ptal na jiné a tam se teda netrefil, ale režisér měl podobných věcí víc, tak jsem se k tomu postupně doklikal.
    Já ho podobně používám pro hledání špatně popsaných/popsatelných věcí celkem často, většinou se netrefí, ale ověřováním těch odpovědí se často dostanu do správného okruhu, kde třeba najdu, že dotyčná věc vůbec nejde a dělá se to proto úplně jinak a to takhle (nebo tak něco).
    Taky je dobrý jako Rubber Duck :)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Dekuji. vsechny jsou dost podobne, ale jeste to neni ten co jsem myslel :-D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HARVIE: možná?

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kouká že War and peas má taky jednoho, ale to furt není ten co mám v hlavě co je někde vlev dole:-D

_
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HARVIE: popr. tl;dr verze?

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARVIE: Yumi Sakugawa
    Your Illustrated Guide To Becoming One With The Universe | Book by Yumi Sakugawa | Official Publisher Page | Simon & Schuster
    https://www.simonandschuster.com/books/Your-Illustrated-Guide-To-Becoming-One-With-The-Universe/Yumi-Sakugawa/9781440582639
    _ _

Ale ještě si vybavuju nějaké barevné se sedačkou či jiným gaučem, ale nedaří se mi to dohledat.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Poradite mi pls. Hledam komix, kde holcicka ma demona, kterej ji trapi a pak se s nim nauci zit a chillujou na gauci, nebo tak neco...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HAR4NT: musíš vymazat poslední symbol (symbol závorky) ..ty na to příjdeš ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HAR4NT: ten link tě má v double ignore
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MINERWA: ten link nefunguje..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    (asi jsem se měla zeptat spíš tady, vím o tom https://nyx.cz/discussion/13058)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LORD_DE_SEIS: mně splývá obloha s tou silnicí, takže jsem netušila, o co jde..navíc mě zmátly ty drogi za čárkou....."rozštípou" znamená, že jsou hustý, tak se ptám v čem, ale dík, nenapadlo mě, že to bude taková píčovina
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MINERWA: nějaký záplavy a cedule "Přejděte silnici na druhou stranu"

Obrázky co mě rozštípou neznamená, že to bude vtipné a Adolf ručí za vtipnost pouze u všech vtipů
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PRAASHEK: kua spadl sem do stejny pasti!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OPERAHYPNO: myslím, že Thor v té době stanoval před Odinovou vládní chýší
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    PRAASHEK: to bylo až po této ceremonii ne?

That Time Thor and Loki Cross-Dressed - JSTOR Daily
    https://daily.jstor.org/that-time-thor-and-loki-cross-dressed/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam