• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SKORZENY: intel posledni dobou nema problemy s degradaci, ale s kompletni smrti CPU kvuli napajeni :))

hadam, ze rust (rez/oxidace) bude tohle
    Intel: Oxidaci jsme vyřešili loni, přepětí vyřeší BIOS v srpnu | Diit.cz
    https://diit.cz/clanek/intel-oxidaci-jsme-vyresili-loni-prepeti-vyresi-bios-v-srpnu

"Pokud jde o oxidaci, která je samostatným problémem, tvrdil ještě nedávno Intel, že jde o problém vyřešený již loni na jaře a na stávající situaci se nepodílí. Nyní připustil, že o problému oxidace ví již od roku 2022, loni jej vyřešil na úrovni výroby, ale v distribuci dosud mohou být kusy procesorů tímto problémem postižené. "
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SUCZKER: ja som to pochopil tak, ze Intel ma problem s degradaciou vykonu procesorov. Takze nie, na Intel procesoroch ti Rust nepomoze
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [STARF @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]

V Rustu jsem si zkušebně přepsal nějaké svoje věci a líbilo se mi to.

Co s tím má společného Intel??
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GILHAD: na tohle je dobrý regenerovat odpověď, pokud to bude pokaždé něco jiného, tak spíš halucinuje (dnes se teda začíná přesněji říkat "bullshituje"), pokud stejný tak nejspíš ne.

a když už jsme u toho, LLM jsou celkem dobre na vysvětlováni vtipů. i obrázkových. rozhodně je chápou líp než já :)

a jinak má smysl jen placený ChatGPT (resp model gpt-4o, myslím že pár promptu mají free), nebo Claude 3.5. (oboje je do nějaké míry k dispozici zdarma, buď na jejich webu nebo na Poe.com).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    2 veci: realie z USA rikaji ze dane se uvadeji z prodeje a ne VAT. Takze podvody s penezma na ruku jsou bezne u humru. (Miliony dolaru)
    Tedka je tu krach oblibene restaurace Red Lobster, protoze pouzili klasicky podvod s pronajmem a upsik nastal pozdeji:
    How a bad real estate deal sunk Red Lobster | Restaurant Dive
    https://www.restaurantdive.com/news/bad-real-estate-deal-sunk-red-lobster/718267/

Ocekavam, ze toto One-two combo je zdroj toho vtipu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PRAASHEK: Humru!
    KURE
    KURE --- ---
    TITUS_PETRONIUS: taky nevim, ale :D
    Maine Man Imprisoned For Illegal Sale of Lobster, Tax Evasion | NOAA Fisheries
    https://www.fisheries.noaa.gov/feature-story/maine-man-imprisoned-illegal-sale-lobster-tax-evasion
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tax evasion je speciální odnož humoru

https://www.redbubble.com/shop/i+love+tax+evasion
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    a nebo je to jako v tom vtipu jak Goring rika Hitlerovi "zabijeme jich v plynovych komorach 7 milionu, a navic jednoho klauna", a otazka ktere pak celi je "proc klauna?"

Podobne zde majitel tricka nebude celit zadnym otazkam ohledne danoveho uniku, ale otazkam co tam dela ten humr.

...nebo tak neco.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Prosím: "To se takhle potkalo auto na vodík a autem na baterii, v tunelu a srazily se..." ... ?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Sak na ryby, pytel na raky!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    nebo si pletou humry a raky
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Možná obráceně, že daně neplatěj především ti bohatí (tedy ti, co si můžou dovolit jíst humry)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TITUS_PETRONIUS: humr = laciné jídlo, co se údajně kdysi v US zkrmovalo trestancům. Tax evasion = IRS tě pošlou do vězení za chybu v daňovém přiznání. Humor = za neplacení daní tě bude stát krmit humrem? Možná mi taky něco uniká, ale americký daňový humor je docela svébytný.
    Alternativně mě ještě napadá nějaká alt-right narážka na neplacení daní jako odpor vůči vládě podložená geniálními teoriemi nejmenovaného incel filozofa. Asi se k téhle variantě přikláním.
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    nie je to z nyxu, ale co je na tomto vtipne pls a co to znamena?

GILHAD
    GILHAD --- ---
    HARVIE: Zkus si o tom popovídat s umělákem (chatGPT a jiné AI), třeba to pomůže.
    On teda hrozně kecá a halucinuje, ale včera jsem se ho ptal na nějaké staré anime a trefil se a pak jsem se ptal na jiné a tam se teda netrefil, ale režisér měl podobných věcí víc, tak jsem se k tomu postupně doklikal.
    Já ho podobně používám pro hledání špatně popsaných/popsatelných věcí celkem často, většinou se netrefí, ale ověřováním těch odpovědí se často dostanu do správného okruhu, kde třeba najdu, že dotyčná věc vůbec nejde a dělá se to proto úplně jinak a to takhle (nebo tak něco).
    Taky je dobrý jako Rubber Duck :)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Dekuji. vsechny jsou dost podobne, ale jeste to neni ten co jsem myslel :-D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HARVIE: možná?

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kouká že War and peas má taky jednoho, ale to furt není ten co mám v hlavě co je někde vlev dole:-D

_
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam