• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    REFALLENONE: Vtip je, ze Alt+Right povazuje zakony o rozumnem chovani online za diktaturu :) (Svoboda slova neni uplne obdobna US)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    [DENTON @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Bolivijskej původ memu chápu, alt-right zaměření (který většinou obětuje humor na oltář kňourání) taky, ale gde vtip? Myslel jsem, že se to týká zatčení za hákovej kříž z duhy, ale ten typ je teprv vyšetřován a je na svobodě. Nebo se pletu?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: "vypadá jak"? vskutečnosti "je".
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALCATOR: já chvíli myslela, že to je opravdu kolorovaná fotka z toho roku, než jsem se podívala na samolepku na lodi
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    RENDORF: Jen že ten Němec vypadá jak archetypální Árijec z propagandistického plakátu 3. říše.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FRK_R23: To je klouzačka!
    I to ostatní zní logicky. Dík :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FRK_R23: jsi génius!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GLOBETROTTER: Lžička ti hezky rozstříkne vodu, když ji na ni pustíš. Zdravé tyčinky chutnají jako hlína. Na klouzačce si spálíš prdel.

Asi :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FRK_R23: A skvělé je, když si člověk ty Lay's vezme do letadla, to je pak pěkně nafouklé :-)
    Ale co ty ostatní tři živly?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ILTU: Řekl bych, že to stojí na tom, že v sáčku chipsů je většina vzduch.

Lays Air | Lay's Do Us a Flavor Parodies | Know Your Meme
    https://knowyourmeme.com/photos/691619-lays-do-us-a-flavor-parodies
    ILTU
    ILTU --- ---
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    QWWERTY: sorry za eufemizmus jako! :D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SKORZENY: intel posledni dobou nema problemy s degradaci, ale s kompletni smrti CPU kvuli napajeni :))

hadam, ze rust (rez/oxidace) bude tohle
    Intel: Oxidaci jsme vyřešili loni, přepětí vyřeší BIOS v srpnu | Diit.cz
    https://diit.cz/clanek/intel-oxidaci-jsme-vyresili-loni-prepeti-vyresi-bios-v-srpnu

"Pokud jde o oxidaci, která je samostatným problémem, tvrdil ještě nedávno Intel, že jde o problém vyřešený již loni na jaře a na stávající situaci se nepodílí. Nyní připustil, že o problému oxidace ví již od roku 2022, loni jej vyřešil na úrovni výroby, ale v distribuci dosud mohou být kusy procesorů tímto problémem postižené. "
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SUCZKER: ja som to pochopil tak, ze Intel ma problem s degradaciou vykonu procesorov. Takze nie, na Intel procesoroch ti Rust nepomoze
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [STARF @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]

V Rustu jsem si zkušebně přepsal nějaké svoje věci a líbilo se mi to.

Co s tím má společného Intel??
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GILHAD: na tohle je dobrý regenerovat odpověď, pokud to bude pokaždé něco jiného, tak spíš halucinuje (dnes se teda začíná přesněji říkat "bullshituje"), pokud stejný tak nejspíš ne.

a když už jsme u toho, LLM jsou celkem dobre na vysvětlováni vtipů. i obrázkových. rozhodně je chápou líp než já :)

a jinak má smysl jen placený ChatGPT (resp model gpt-4o, myslím že pár promptu mají free), nebo Claude 3.5. (oboje je do nějaké míry k dispozici zdarma, buď na jejich webu nebo na Poe.com).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    2 veci: realie z USA rikaji ze dane se uvadeji z prodeje a ne VAT. Takze podvody s penezma na ruku jsou bezne u humru. (Miliony dolaru)
    Tedka je tu krach oblibene restaurace Red Lobster, protoze pouzili klasicky podvod s pronajmem a upsik nastal pozdeji:
    How a bad real estate deal sunk Red Lobster | Restaurant Dive
    https://www.restaurantdive.com/news/bad-real-estate-deal-sunk-red-lobster/718267/

Ocekavam, ze toto One-two combo je zdroj toho vtipu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PRAASHEK: Humru!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam