• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    IOM_NUKSO: Jestli ho tam nevidíš, buď ráda.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MATHES: já to pochopil tak, ze mu odešla ženská a tak je man alone (meloun)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    IOM_NUKSO: Aha, nepracujes v proaktivnim call centru, tak mas radost ze zivota a tva duse neni svirana existencialni depresi!
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MAKROUSEK: jo dotud jsem to taky pochopila, ale kde je vtip :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    IOM_NUKSO: Ma deprese ze sveho prazdneho zivota, tak kazdy den hraje ruskou ruletu. A uz popate po peti stlacenich kohoutku se nezastrelil, tak holt musi dal pracovat.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MATHES: jo
    MATHES
    MATHES --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak trocha realii, proc to tedka skace po oltarich narku.
    UK ma dalsi vlnu protestu a nasili co vzniklo z memes o imigrantech na zaklade tragedie.
    U.K. Riots
    https://www.youtube.com/watch?v=9C8G6dRAqUU
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    REFALLENONE: Vtip je, ze Alt+Right povazuje zakony o rozumnem chovani online za diktaturu :) (Svoboda slova neni uplne obdobna US)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    [DENTON @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Bolivijskej původ memu chápu, alt-right zaměření (který většinou obětuje humor na oltář kňourání) taky, ale gde vtip? Myslel jsem, že se to týká zatčení za hákovej kříž z duhy, ale ten typ je teprv vyšetřován a je na svobodě. Nebo se pletu?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: "vypadá jak"? vskutečnosti "je".
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALCATOR: já chvíli myslela, že to je opravdu kolorovaná fotka z toho roku, než jsem se podívala na samolepku na lodi
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    RENDORF: Jen že ten Němec vypadá jak archetypální Árijec z propagandistického plakátu 3. říše.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FRK_R23: To je klouzačka!
    I to ostatní zní logicky. Dík :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FRK_R23: jsi génius!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GLOBETROTTER: Lžička ti hezky rozstříkne vodu, když ji na ni pustíš. Zdravé tyčinky chutnají jako hlína. Na klouzačce si spálíš prdel.

Asi :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FRK_R23: A skvělé je, když si člověk ty Lay's vezme do letadla, to je pak pěkně nafouklé :-)
    Ale co ty ostatní tři živly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam