• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: tak vidíš, MINERWA ti to nakonec vysvětlila
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: to berem
    Ale nechcel som rozprdit taku besnu diskusiu, kludne premazte
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: podle mě je to celé pičovina
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Nepotrebujem vysvetlenie, vsetkemu rozumiem. Chcem sa spytat cteneho hitlerstva - mate to tiez tak? Posledne okienko. Tam nie je ziadna pointa. Ziadny punch line. Vam to nevadi? Vam to staci? Len taky fade out. Od zaciatku je jasne, ze tam nepatria, ze chcu ist domov. Pritom dost dobre skoro cele, pekne kontrapunkty, zaver - odflaknuty. To ja nemam rad...
    MERIDION
    MERIDION --- ---
    MARASAN: Přesně tak, je to přeci židovská holčička a anekdota ;)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MERIDION: jakoze babicce?
    MERIDION
    MERIDION --- ---
    MARASAN: Se zelím prodat za pět, s masem za osm :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Troska realii: Od dob inzeratu od holych hlav v 90 je popularni trik dat nabytek do inzerce a neco jineho nechat na tom to co chces doopravdy prodat. Jako kriz Wehrmachtu :)

Zde je to trosku doslova :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    ATUARFIK: Aha! Děkuji :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: Asi že není jasné, jestli autor nabízí noční stoleček zdarma ("one nightstand"), nebo sexuální radovánky na jednu noc ("one-night stand"). Ovšem na nyxu má inzerát se stolečkem ještě další přesah, došlo tady tuším k nějakému hromadné šikaně trollingu někoho, kdo tak kdysi učinil.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: já jsem to z tvého vysvětlení nepochopil, labour vlády a labour derniér neznám, tak jsem vypracoval za domácí úlohu vlastní, kde jsou mezi řádky děvky a blackjack
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PRAASHEK: Jsi pomalé, kuře Marengo!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: vpravo jsou (doufám chronologicky seřazené!) vládnoucí ksichty v británii a k nim je vlevo přiřazeno, za vlády kterých existovali Oasis a za vlády kterých neexistovali.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ILTU: Kapela Oasis se rozpadla na konci poslední Labour vlády (2009), a dává se dohromady teď, když nastoupil po 14 letech zase Labour premiér.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    PATISLAV: asi jo, X mi přišel pravděpodobnější než Írán, čipy a munice které tam byly na výběr, ale čekala jsem tam nějaké konkrétnější spojení, odkaz na nějaké prohlášení nebo tak
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    QZUZKA: můj tip byl, že by zakázala X v EU. Bylo to v kontextu toho zákazu X v Brazílii.
    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    QZUZKA: Také nevím, ale připomnělo mi to, že o Rolandu Toporovi se říkalo, že zemřel pro Francouze druhým nejpříjemnějším způsobem, na terase se sklenkou vína v ruce.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Co má být druhá nejvtipnější věc prosím? A co je ta první?
    HWLLFFRDD:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam