• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    COOLER
    COOLER --- ---
    Jste amateri. Chat gpt:
    Tato konverzace je vtipná kvůli krátkým a odměřeným odpovědím Jindřicha Šídla, které působí až sarkasticky a stroze. Ondřej Prokop působí nadšeně a snaží se navázat přátelský dialog ohledně možnosti setkání na koncertě Nicka Cavea. Šídlo na to reaguje velmi přímo a bez zájmu, a když Prokop naznačí, že by mohli mít místa vedle sebe, Šídlo stručně odpovídá „Nemáte,“ čímž humoristicky ukončuje jakoukoli další konverzaci a možnost setkání. Tento kontrast mezi přístupem Prokopa a odměřeností Šídla je zdrojem humoru.

... a mistni vysvetlovaci nebudou mit co zrat :D
    SUCHNA
    SUCHNA --- ---
    ALCATOR: Šídlo jako politický komentátor neudržuje žádné přátelské vazby s politiky. To je ten důvod proč tak vehementně odmítá byť jen náznak, že by mohli být kámoši. Vtipný na tom není zhola nic. Snad jen, že se aňák fakt snažil, ale bylo to marný
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    WOLFZOV:

Pořád to nějak nesedí -- Prokop říkal, že se tam třeba POTKAJÍ, a Šídlo přesvědčivě odpálkoval, že nepotkají, což naznačuje, že by měl existovat důvod, proč není možné se tam POTKAT.

Pak teprve Prokop napsal, že třeba budou mít místa vedle sebe. Fajn, tam už bych jakž takž chápal, že vzhledem k tomu, že "místa" jsou ve skutečnosti jen vyhrazené sektory "kotle", tak nic jako "místo" neexistuje, ale pořád mi není jasné, jak mohl Šídlo vědět, že je nemožné se tam s ním potkat.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    REFALLENONE: Afaik se v tom 02 sedelo vsude po tribunach kolem. Ale sedela tam jenom masla, to jo.)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    LOL. Chtěl jsem ještě počkat na vysvětelní od Minerwy, ale nemám tu trpělivost, jako zamlada.
    Jako správnej populista, Prokop svůj zájem o kulturu trochu předstírá. A tím pádem nemá tucha, že na koncertě Nicka Cavea se nesedí, naopak je to kotel, za kterej by se nemusela stydět ani metalová kapela. (občas bývá sezení ve VIP zónách, ale to je pro másla)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOLFZOV: + je třeba vědět, že v Prahe měl konzert Nick Cave
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    MAKROUSEK: tvl, dement..Jsem na mobilu klikl vedle...

Tohle jsem myslel. A potřebuji asi nějaký kontext.

[HANSHOLER @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    WOLFZOV: Kocka se tvari, ze ti chce vynadat.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ILTU: horsi
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ILTU: před 16 lety to bylo vtipnější...
    Jak je důležité míti čistou plochu | Buridanův geneticky modifikovaný osel
    https://www.bugemos.com/?q=node/95
    ILTU
    ILTU --- ---
    HOLAKAC: Aha, to jsem všechno pobrala, jen jsem doufala, že je tam ještě nějaký ftip, který nevidím, když to má tolik plusů :-)
    Každopádně díky.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ILTU: Nostromo je loď z filmu Vetřelec - pluje kosmem mnoho let, posádka v hibernaci. Vtip je v tom, že palubní PC vzbudilo posádku kvůli ikonám na ploše (haha vtip na M$), zatímco ve filmu je posádka vzbuzena kvůli neznámému signálu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Ale místo v chlastání budeme mít asi bohužel lepší :-(
    ILTU
    ILTU --- ---
    SLAMITCH: Tipovala bych počet lidí na planetě a naše hezké místo v chlastání mezi všemi?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SLAMITCH: neboj
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    QWWERTY: Jj, já jsem spíš zmatenej, jestli ty čísla náhodou něco neznamenaj.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SLAMITCH:
    Tři piva denně jsou normální, ukázal průzkum. Každý druhý Čech pak zná alkoholika - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesi-a-alkohol-alkoholismus-zavislost.A191022_100440_domaci_linv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam