• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: vtip bez Hitlerovy záruky nemůže být vtipný
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: chtěl jsem to zase sešít dohromady to pitvaní. Von má dycky tolik práce, že mu na opravdové umění nezbývá čas.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: navíc tvůrce nemá smlouvu s Hitlerem, takže ani ten nezaručuje cokoliv ohledně toho humoru
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Tak překrásný kouzelnický trik převedeny do najivně digitální podoby a vy to tu takhle zhatite!? Pfff
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IOM_NUKSO: Tak pokud bychom to chtěli jo pitvat, je to podle mě spíš vtip na paint nebo cokoli bez vrstev. Protože když v jedné vrstvě přesunu výběr jinam, přepíše se to tím výběrem a králík tím pádem zmizí :)

Tadáá
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    IOM_NUKSO: jestli si to pamatuju dobře, tak by zůstal, kdyby to bylo rozdělený do vrstev.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    IOM_NUKSO: Dík. Já naposledy ve Photoshopu či Paintu dělal asi před 20 lety, tak mi tyhle nuance úplně unikají. A říkal jsem si, vzhledem k tomu počtu lajků, že jsem asi úplně blbej :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SAJAGI: ja to pochoila tak, ze vtip je v tom, ze jelikoz je to paint/photoshop, tak kouzlo by bylo naopak, kdyby tam ten zajic zustal a ono ne, kouzlo stejn jako ocekavas v realu, takjze proste takoova blbost. Zrovna na tomhle jsem se dost zasmala.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    FRK_R23:
    MAKROUSEK: Aha, dík!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SAJAGI: Tim, ze udelas ten select na zajickovi za polstarem, vyberes i zajicka a kdyz ho s polstarem posunes, zajicek zmizel! Magic!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAJAGI: Kouzlo, nechá králíka zmizet. Pokud neznáš například Photoshop, zas tak vtipný to asi není.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ILTU: Vypadá to jako Nyx logo
    ILTU
    ILTU --- ---
    KAKIHARA: Nojo! :-))))
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ILTU: Nyx?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    COOLER: úplně pomíjí tu mileneckou linku s náznakem budoucího análu, která se tam mezi oběma respondenty rozvíjí
    BATMATES
    BATMATES --- ---
    Vysvětlete mi někdo ten zvýrazněný komentář, já jsem zapomněl jak jsem to myslel

COOLER
    COOLER --- ---
    Jste amateri. Chat gpt:
    Tato konverzace je vtipná kvůli krátkým a odměřeným odpovědím Jindřicha Šídla, které působí až sarkasticky a stroze. Ondřej Prokop působí nadšeně a snaží se navázat přátelský dialog ohledně možnosti setkání na koncertě Nicka Cavea. Šídlo na to reaguje velmi přímo a bez zájmu, a když Prokop naznačí, že by mohli mít místa vedle sebe, Šídlo stručně odpovídá „Nemáte,“ čímž humoristicky ukončuje jakoukoli další konverzaci a možnost setkání. Tento kontrast mezi přístupem Prokopa a odměřeností Šídla je zdrojem humoru.

... a mistni vysvetlovaci nebudou mit co zrat :D
    SUCHNA
    SUCHNA --- ---
    ALCATOR: Šídlo jako politický komentátor neudržuje žádné přátelské vazby s politiky. To je ten důvod proč tak vehementně odmítá byť jen náznak, že by mohli být kámoši. Vtipný na tom není zhola nic. Snad jen, že se aňák fakt snažil, ale bylo to marný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam