• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHEZ: já ten film taky neznám :)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PRAASHEK: týpek se ptá kdo měl reinkarnaci mcafeeho ve svym bingu pro tento rok, tenhle obrázek často ilustruje tuto situaci (hráč kterej to má se přihlásí, kamera ho zabere..)
    neznám ten film, jakej je kontext týhle scény? hrajou tam bingo?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHEZ: a co s tím má co dělat ten výjev z filmu Chata v horách?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PRAASHEK: každopádně Ain't I virus je skvělá slovní hříčka, možná sem jenom zhulenej, ale přijde mi to výborně zvolenej brand pro reinkarnační aičko :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PRAASHEK:
    nemam ucet na twitru, ale vydedukoval sem ze nekdo (jeho potomci?) napojili jeho twitter na nejakej chat a tvari se to jako AI verze Johna McAfeeho..

x.com
    https://x.com/officialmcafee/status/1882252337286459791
    John McAfee's AI incarnate – @AIntivirus
    https://www.aintivirus.ai/
    I'm back with AIntivirus. An AI version of myself.

You didn't think I would miss this cycle did you?
    ILTU
    ILTU --- ---
    GLOBETROTTER: Nebo také Dexter :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    GLOBETROTTER: Ten vtip začíná docela nevinně - prostě si týpek chce koupit sprchový závěs. E-shop mu ale doporučí věci k tomu, které dost jasně naznačují, že sprchové závěsy vrazi používají na zabalení mrtvol. Závěrečná věta, kdy si původní týpek říká "Je nás víc, než jsem si myslel!" odhaluje, že i samotný týpek je vrah, který se také chce zbavit mrtvoly, čímž to dostává pořádné grády.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GLOBETROTTER: Hitchcockuv film Psycho, kde vrah zabiji spoza sprchoveho zavesu. Pak se musi zbavit tela, na to jsou ty ostatni veci.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LAUNCHER: Thinkpad je oblíbený mezi nerdy co si cpou do kompu nejen úplně obskurní a menšinová distra linuxu, ale modifikují i bios a efi a thinkpad je jak hardwarově přítulný linuxu, tak umožňuje custom firmware velice snadno.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ASHLEY: díky zlato ;*
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    můžete mi někdo připomenout, o co jde? díky

GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: ano, traumat, pramenících z radosti z legrace jsem mnoho neviděl :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ústav pro duševně vysmáté podle mě způsobí více traumat, pramenících z frustrace z osamocení v nepochopení, než radosti z legrace
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ILTU: mám to stejně i když jsem si přečetl vysvětlení ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nešlo ani tak o hledání vtipu jako o naprosté nepochopení, o co jde. Prostě ani ťuk.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Jestli to nebude mít něco společného s "trippy" a "papír" :)
    Ehm ehm, LSD.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LORD_DE_SEIS: ¯\_(ツ)_/¯ ne všechno je nebo musí bejt comedy gold
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam