Ex Faktor
Ondřej nervózně ťukal prsty do stolu. Před ním ležel telefon s otevřenou konverzací. Jeho chábři se chystali na víkendovou kolumbii na chatě a on byl tou semetrikou uvězněnej v domácím vězení.
"Já tě tam nepustím, zase budete celej víkend smažit a dojedeš jak prase" řekla mu Petra, když se o tom zmínil. "Vzpomínáš, jak to dopadlo minule, byla se kvůli tobě tři hodiny na fízlárně."
Představa, že si to s homies nedá ho dusila. Potřeboval plán. A měl jeden šílený nápad.
Šel do obýváku a když Petra odložila telefon, dohledal si jeho číslo.
"Čau, ty jsi ex mojí Petry, co? Mám správný číslo?"
Odpověď přišla prakticky okamžitě:
"Jo. O co de?"
Nebylo cesty zpět..
"Mám na tebe obrovskou prosbu, kámo…"
Napsal mu celý svůj plán. Kdyby její ex tak trochu znovu vstoupil do jejího života, mohl by využít situace, udělat scénu a s pocitem vítěze vysmahnout.
Odpověď ho překvapila.
"Jo, to by šlo."
Perfektní. Už se viděl sjetej jak kotoučový brzdy, jak sedí u ohně a vypráví bros jak to geniálně šéfnul. Ale pak přišla další zpráva.
"Ale jedině, že mě vezmete s sebou."
Ondřej se zamračil. Tohle nebylo v plánu. Ale pak se usmál. Možná, že mít sebou Petřina ex by bylo ještě lepší. Kdo jiný by rozuměl jeho situaci líp než někdo, kdo v ní byl před ním?
A tak začal nečekaný víkend – nejen s partou, ale i s mužem, kterého nikdy nečekal na palubě. Možná, že nakonec tohle nebude jen obyčejný výjezd.
Ovšem to ještě netušil, že to bude naprostá katastr...
--
Máš vyčerpaný limit používání GPT.
Upgraduj na ChatGPT Plus nebo to zkus znovu po 18:20