• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALCATOR: Ahá! Piškvorky jsem odhalila, ale ty hlavy mi nedošly 😊
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ILTU: Hlavy těch tří vypadají jako KOLEČKA ve hře Tic-Tac-Toe (primitivní piškvorky), tzn. hráč s "kolečky" vyhrál.
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    ILTU: Piskvorky…
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SALVATOR: Celkem mi zabírá příměr "Hele ten kluk se na škole vyspal s každou druhou, fakt věříš, že odteď bude chtít spát jen s tou jednou, protože si užil dost?", na vysvětlení proč je to blbost.
    COOLER
    COOLER --- ---
    No pokud můžu mluvit ze zkušenosti, co mám kolem sebe. Tak s čím bohatším člověkem člověk obchoduje, tím víc se ho ten druhý snaží ojebat. Ono to je docela logické. K tomu majetku se nějak musel dostat a někoho to ty peníze muselo stát. Čekat nějaké prozření od určitého majetku výš je nesmysl, protože je to dáno povahou a ne nějakým až...
    MATHES
    MATHES --- ---
    SALVATOR: taky jsem mel jednoho takovyho kolegu, ale nastesti stacily 4 roky a nazor dramaticky zmenil :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRAGED: Já si vybavuju, jak kolega, kterej pro Babiše horoval, když kandidoval poprvé, argumentoval přesně tímhle. Nenechal si vysvětlit, že minimálně jeden takovej, jménem Berlusconi, už tady byl a jak to dopadlo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Tomu se rika "S jidlem roste chut!"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: jako to jo, ja tim myslel ten pristup toho bohace, s tim co pises se neda nez souhlasit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Bohužel, existuje. Divil by ses, kolik Babišovych voličů používá toto jako argument na jeho obhajobu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: resp v Čechách tahle věta prakticky neexistuje :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRK_R23: Český je to "Proč by kradl, když už má nahrabáno?" :-]
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Je to vtip na jednu z nejblbějších ekonomickejch teorií.

Trickle-down economics - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Trickle-down_economics?wprov=sfti1
    ARAON
    ARAON --- ---
    SLAMITCH: Je nemocny, ale misto nej leci ty zdrave s tim, ze lecba "trickle down" na nej.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SLAMITCH: když se bude dařit bohatým, jejich bohatství „přeteče“ i na chudší vrstvy
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SLAMITCH: Reagan prosazoval tzv. trickle-down ekonomiku
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    [QWWERTY @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]

Má to nějakou speciální souvislost s Reaganem nebo USA, nebo prostě jen znemocnili původně zdravého, aby z něj mohli tahat peníze za léčbu? Předem ď.
    (Zkoušel jsem si i poposednout a nepomohlo.)
    PECA
    PECA --- ---
    LODBROG: To jsem rád, že si rozumíme a nemusím to postoupit někam vejš. To by taky nemuselo skončit pouhým vysvětlením... :D
    Teď už musím, ale já to sem zas někdy přijdu zkontrolovat! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam