• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HRAFNAIN: Ty možná. Jinak se lidi v Česku mají skvěle. Tvrdí expat :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GLOBETROTTER: v prdeli neasi
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    v auditku poznej vtip
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HRAFNAIN: A kde jsme? Konkrétně.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    REFALLENONE: Ty věci nejsou nepotřebný. Boty i hadry mají nějakou životnost a obojí prostě potřebuješ, v našem prostředí nemůžeš chodit nahej a bos. Až je unosíš, potřebuješ si koupit další.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SALVATOR: Jak často kupuješ letenky? Až mi odpovíš, tak se o tom můžeme bavit dál.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: přesně tak to je.
    a proto jsme tam. kde jsme
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GLOBETROTTER: Takže protože jsou svině, tak my můžeme bejt klidně a s čistým svědomím taky? :)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Jestli je na tom něco vtipného, tak že kauza Lid vs. Reebok nabírá vyhrocenosti diskuze konfliktu Izrael x Palestina. Nevím, co napsal SULTHAN špatně. Nikoho nesoudil, z nikoho nedělal zloděje. Případů propadnutí těžkému konzumerismu, kdy lidi nekupujou proto, že něco potřebují, nebo že se jim to líbí, ale proto že je "TO TAK LEVNÝ" (cituji homera Simpsona žeroucího z plechovky prošlý plankton), jsem zaznamenal docela dost (ale zdaleka ne všechny).
    Takže stejně jako humor, i tohle je subjektivní. Je "morálně pochybný" nakupovat nepotřebné věci jen kvůli zlomkové ceně? Pro někoho jo, tak je nekupuje, pro někoho ne, tak je kupuje. Je morálně pochybný vybavit si domov z Temu (který blabla)? Jíst maso (které blabla)? Chodit na X/Facebook, které blablablá? Pro někoho ano, pro někoho ne. Prostě subjektivní věc.
    Nevím, jestli to udělá vtip vtipným. Ale ty excuses kolem docela vtipné jsou.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HOLAKAC: Ta cena omylem je pěkná svinarna. Protože pokud se já jako zákazník spletu a koupím si na německé mutaci webu aerolinky letenku do Austrálie v businessu za 15 tisíc eur v domnění že je to 15 tisíc korun, tak mám smůlu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SALVATOR: Jak může být morálně pochybný využít chyby megakorporátu, který vydělává nekřesťanské peníze na kde čem a kdyby pro něj nešilo boty a hadry ani jedno dítě ve třetím světě, tak se budu sakra divit? Hele, já jsem takzvanej pravičák, ale kroutím nad Tebou hlavou :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole ale zas je tohle pro Reebok epickej marketing. Na jejich míste bych ty boty doručil (no těm si si objednali 50 párů asi ne) a na tom prodal jak se firma umí postavit k chybě a netrestat zákazníky.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Rozhodně je to vtipnější aféra než všechny ty bitcoin kauzy apod., a pokračuje to dál!
    Chyba Reeboku spustila nákupní šílenství. Značka objednávky zruší, domnívají se experti - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/reebok-objednavky-boty-chyba-platba.A250609_112602_ekonomika_vebe

Mimochodem minimálně v českým právu je něco ve smyslu že pokud byla cena omylem (tj. záměna měny apod.) tak to může obchodník beztrestně stornovat ( https://www.pravoprovsechny.cz/clanky/zruseni-objednavky-kvuli-chyby-v-cene/ )
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    rebook!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    reebok
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    unbook!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SULTHANovi v zásadě rozumím. Ano, je to chyba a blbost Reeboku. Ale využít ji mi přijde minimálně morálně pochybný.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SULTHAN:
    "mOVe FasT, bREak tHINGs"
    "teSt In producTiOn"
    MATHES
    MATHES --- ---
    jooo jasne uz vim - tys to pres vikend minul a ted ses kyselej a zavidis, vid? tak to joo tomu rozumim
    MATHES
    MATHES --- ---
    SULTHAN: bojis se o svoje akcie reeboku, nebo jak si prisel na takovou picovinu?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SULTHAN: Hele, asi špatně chápeš "kapitalismus". Když přijdeš do krámu, budou tam supr boty za dvacet tisíc a ty si je koupíš a druhej den budou za dva tisíce, tak máš smolíka. Včera se prodavačka spletla, ale ty jsi na tu cenu přistoupil a je to tvůj problém. Stejně tak je to problém Reeboku. A navíc, je to za relativně pár šušňů obrovská reklama, protože všude v médiích se omílá Reebok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam