• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GLOBETROTTER: https://levnocestovani.cz/blog/post/jak-zrusit-letenku-bez-poplatku-legalni-cesty-k-refundaci

Pravdu díš, to je jak tiché víno :-( Každopádně, obvykle je to 24h od nákupu, ale samozřejmě, že předprodeje tě pošle do háje. Proto nakupovat jediné napřímo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GLOBETROTTER: to je proto, že to čteš anglidsky, musíš zmutovat a číst to dojč
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TRAGED: Můžeš uvést zdroj svého tvrzení, že na německé mutaci webu aerolinky mám nárok na vrácení peněz? Na tom linku, co jsi uvedl, je napsáno
    Please note: the 14-day cooling-off period does not apply to:

plane and train tickets, as well as concert tickets, hotel bookings, car rental reservations and catering services for specific dates
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Takhle moc zla ta EU na ty hodné kapitalisty je.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TRAGED: můžeš uvést zdroj? Díky
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GLOBETROTTER: Na německé mutaci webu máš 14 dní na storno a uplným refundem, protože nakupuješ na internetu v rámci EU.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: nestihneš
    Neděle večer 8. 6.-Reebok vypnul CZK možnost a přešel zpátky na EUR, začal rušit objednávky...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HOLAKAC: a už to opravili, nebo si ještě stihnu taky objednat osmnáctimílové boty do zásoby?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HRAFNAIN: Ty možná. Jinak se lidi v Česku mají skvěle. Tvrdí expat :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    UNTOY: Jo, jsme off topic
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    A ještě jinak: Ad slevové akce v řetězcích: To jsou reálné ceny a aby ty akce fungovaly, tak jsou plné ceny nadsazené a ceny v akcích jsou vlastně reálné ceny (náklad+ přiměřený zisk). Jsem svině, když si v akci nasyslím na rok dopředu za "poloviční" cenu?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GLOBETROTTER: v prdeli neasi
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    v auditku poznej vtip
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HRAFNAIN: A kde jsme? Konkrétně.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    REFALLENONE: Ty věci nejsou nepotřebný. Boty i hadry mají nějakou životnost a obojí prostě potřebuješ, v našem prostředí nemůžeš chodit nahej a bos. Až je unosíš, potřebuješ si koupit další.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SALVATOR: Jak často kupuješ letenky? Až mi odpovíš, tak se o tom můžeme bavit dál.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: přesně tak to je.
    a proto jsme tam. kde jsme
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GLOBETROTTER: Takže protože jsou svině, tak my můžeme bejt klidně a s čistým svědomím taky? :)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Jestli je na tom něco vtipného, tak že kauza Lid vs. Reebok nabírá vyhrocenosti diskuze konfliktu Izrael x Palestina. Nevím, co napsal SULTHAN špatně. Nikoho nesoudil, z nikoho nedělal zloděje. Případů propadnutí těžkému konzumerismu, kdy lidi nekupujou proto, že něco potřebují, nebo že se jim to líbí, ale proto že je "TO TAK LEVNÝ" (cituji homera Simpsona žeroucího z plechovky prošlý plankton), jsem zaznamenal docela dost (ale zdaleka ne všechny).
    Takže stejně jako humor, i tohle je subjektivní. Je "morálně pochybný" nakupovat nepotřebné věci jen kvůli zlomkové ceně? Pro někoho jo, tak je nekupuje, pro někoho ne, tak je kupuje. Je morálně pochybný vybavit si domov z Temu (který blabla)? Jíst maso (které blabla)? Chodit na X/Facebook, které blablablá? Pro někoho ano, pro někoho ne. Prostě subjektivní věc.
    Nevím, jestli to udělá vtip vtipným. Ale ty excuses kolem docela vtipné jsou.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HOLAKAC: Ta cena omylem je pěkná svinarna. Protože pokud se já jako zákazník spletu a koupím si na německé mutaci webu aerolinky letenku do Austrálie v businessu za 15 tisíc eur v domnění že je to 15 tisíc korun, tak mám smůlu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SALVATOR: Jak může být morálně pochybný využít chyby megakorporátu, který vydělává nekřesťanské peníze na kde čem a kdyby pro něj nešilo boty a hadry ani jedno dítě ve třetím světě, tak se budu sakra divit? Hele, já jsem takzvanej pravičák, ale kroutím nad Tebou hlavou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam