• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MINERWA: Pupek je vana, ne mísa.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: to označení by mě taky zmátlo, já bych šla s mušlí na mušle.... určitě
    a mít mísu=mít pupek, ne? jakože pánský....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Byly to Missy, tedy slečny.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GLOBETROTTER: a byly ty návštěvnice zároveň mísy? Protože jestli ne, tak je to podvod.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Btw.jsou ještě v Aeru dámské/pánské záchody označeny jako mísy/mušle? Nebyl jsem tam tak 20 let. Když jsem tam byl poprvé, vidím "Mísy", tak jsem blbě pochopil, že je tam prostě záchod, vlezu tam a divně se na mě návštěvnice dívaly :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    GREATDRAKE: ohlednuti za tim, co tady mohlo v 90' vychazet za paradni ctivo pro fajnsmekry

vic bych za tim nehledal
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: dik, polomrdani je celkem nanic
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: a nestačí ti polodetaily nebo celek?
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SALVATOR: zvysoka mrdat kdyz je ti chce chcat je pry advanced tantricka technika - chci detaily brasko
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: Když se mi chce chcát, tak na nějaký alegorie fakt zvysoka mrdám. Chci poznat na první dobrou, kam s pískem.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mně se nejvíc líbilo v jedný hospodě na dveřích "DÁMY" a hned vedle dveře s nápisem "NEDÁMI",.....byla jsem se podívat i na pánských, přece nejsem žádná dáma....a vypadaly úplně stejně!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych ráda poznala dámský a pánský záchod na první pohled. Tyhle rádobyvynalézavé popisky způsobí, že se buď zeptám náhodného kolemjdoucího nebo omylem vlezu na blbý záchod.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    To fakt někdo řeší, že se k označování dámského/pánského záchodu používá zástupných symbolů, které už ze své podstaty mají být alegorické a vadí vám, že jsou tam používány "stereotypy"? TYPIČO to už fakt není možné, kdo z vás to myslel vážně a kdo z prdele?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SIRIEN: I v kalhotách je pro nás pohodlnější nemuset zvedat nohu až za krk.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MATEEJ: No tak jim tam na ty záchody nechoď.
    A sem klidně taky nechoď.
    Tady je vysvětlování vtipů, proč a jak, nikoli napravování stereotypů.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    GILHAD:
    SIRIEN:
    Jasně, ale to platilo kdysi. Teď je na těch dvou obrázcích sportovní kolo a městské kolo.
    Sdílená kola ve městech nevypadají tak, jak vypadají, proto, že na nich jezdí jenom ženy v sukních – jednodušší nasedání, pohodlnější posez a zavazadlový prostor ocení spousta dalších uživatelů bez ohledu na pohlaví.

Samozřejmě, k vizuálnímu rozlišení mužských a dámských záchodů lze použít i obrázky archaických genderově determinovaných věcí, jako je třeba cylindr nebo krinolína. Ale to je trochu jiná situace, protože ani cylindr, ani krinolína se postupem času nestali unisex záležitostí, narozdíl od sportovního a městského kola.

A celý je to prostě debilní, to už si tam mohli vylepit covery z těchle časáků.

c5762a-20160923-girlslifeboyslife
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MATEEJ: technicky rozdíl není v košíku ale v konstrukci/umístění tý střední horní týče nebo jak se tomu říká. Kvůli nasedání v sukni (asi)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska už ženy nejezdí na dámských kolech? Ja měla v životě jenom jedno kolo, horské, ale a dámskou konstrukcí, protože na pánské neumím vylézt :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GREATDRAKE: Stejně jako rozlišování záchodů ... ale lidi to tak chtějí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam