• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PAN_MYVAL: ja to vidím takhle:

deer in the headlights je obrat ktery znamená strachem zmrznout.

headlight je od head jako že vpředu, ne head jako že hlava

takže její kozy jsou cast, která je nejvíc vepředu a svíti = headlights

ovšem nedává mi moc smysl ta silnice (asi jen vizuální zkratka - reference na ten idiom?) a to, že když jsou couple, proč by chtěl mít důvod zírat ji na kozy? (byli si přiřazení na karnevalu mládeže, že spolu mají být kostýmni dvojice?)

nebo nějaký odkaz na toto?

Owl City - Deer In The Headlights
    https://m.youtube.com/watch?v=gtsX8H7xSek

otázky, samé otázky, takže to je asi jen " deer in he headlights jako párový kostým a zírání na kozy, hahaha " a hlouběji to nejde.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BUJAGA: IMHO to bylo takhle (ale určitě můžou kolovat i jiné verze)

Jaký je rozdíl mezi Laikou a Těreškovovou?
    Žádný, čubka jako čubka.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ABRAHAM: Unikly nějaké fotky, na kterých je údajně Rajchl. Prostě další "alfa mačo chlap", který se rád nechává ponižovat při sexu.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    P_M
    P_M --- ---
    BUJAGA: znal jsem jiny, podobny: Jaky je rozdil mezi druzici a druzickou? Zatimco do druzicky se vejde jenom ocas, do druzice se vejde cely pes.
    BUJAGA
    BUJAGA --- ---
    Ahoj, potřeboval bych zjistit vtip, na který si dneska celý den nemůžu vzpomenout. Začíná tak, že:

Jaký je rozdíl mezi Laikou a Těreškovovou?
    ??? Doplňte - jakože, čubka něco …???
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ILTU: pardón, já si spletla klubiki, je to o té fotce, co dala nei do "chtěli byste poznat"... s tou rukou
    ILTU
    ILTU --- ---
    MINERWA: Co to? Kde to? 😊
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    A já si tu fotku pamatuju z mužů z nyxu, pak jsi ji smazala
    Iltu tam byla taky
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ERGOSUM: no právě, a nevyšlo to, filcek tam bylo víc
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    [ERGOSUM @ Náboženské vtipy aneb i Bohové mají smysl pro humor]
    Noe měl na Archu naložit SVÉ syny, jejich manželky a od každého zvířatka jen pár. Blechy, vši, ... nevyjímaje.
    PECA
    PECA --- ---
    ALCATOR: Message acknowledged. Na moji výmluvu uvádím, že klub s vtipy nesleduji, ty nejlepší stejně skončí zde. :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: kam ten svet speje... co prijde dal? neomaleny ridic bmw nebo snad agresivni duchodce behem akcnich slev v kaufu?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALARICA: šmankokote evil cyklista to tu ještě nebylo
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALARICA: na "málem" se nehraje
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PECA: Abys pochopil - v dané diskuzi se kdosi ptal, co to má znamenat, takže jsem to přepostoval sem a doplnil vysvětlení. Já to chápal okamžitě.
    PECA
    PECA --- ---
    ALCATOR: dyk sám píšeš, má to být vtipné. Je to takové absurdní, proto vtipné. Navíc v angličtině je kolo vehikl, stejně jako kára.
    Nebo prostě varování pro cyklisty, aby se lépe dívali a nesrazili v té tmě nějaký tmavý vehikl, pokud by náhodou neměnil na zimu letní asfaltovou kamufláž na zimní doporučenou kanárkovou...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SATAI: letní?
    SATAI
    SATAI --- ---
    ALCATOR:

Fskutečnosti abys na kole mohl jet ve žlutém trikotu, musíš vyhrát předchozí etapu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam