• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    QWWERTY: tak ten je hodně easter egg!
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DA_NIELA: tak to někomu řekni
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    [NEI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Já potřebuju někomu říct, že ten stromek je pomstychtivě zapíchlej do kožichu černé kočky, co ho oškubala.
    PECA
    PECA --- ---
    faktoff, nějak mi blbne klávesnice :/
    PECA
    PECA --- ---
    KUATO: To je krásný zvyk. To by se mělo zavést i u nás. Pokaždé, když začně Pitomi, Bureš, nebo Overmicinka něco blekotat... Prostě by někdo zazpíval nějakou folklórní zpívánku. Tu z Hané, tu z Chodska, tu ze Sudet... :D
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KUATO: To je jenom folklor. Ale tam, kde ma Praha pamatkare, ma NZ mistni maorskou radu.
    KUATO
    KUATO --- ---
    MAKROUSEK: ja se jim nedivim, kdyz muze byt prakticky kazde jednani parlamentu zariznute hysterickou maorskou slepici, co si chce zatancit haku :o)

New Zealand Maori MPs perform haka in parliament to protest bill | AFP #shorts
    https://www.youtube.com/watch?v=2zHzXdu_BgM
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REFALLENONE: Visjak. Na NZ jsou docela nastvani, ze musi vsechno resit s Maory. Rikaji si, ze to meli udelat jako v Australii - vsechny je pomlatit a pak rict sorry. Viz

National Sorry Day - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/National_Sorry_Day
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MAKROUSEK: Hmmm...

To asi platí jen od vyhlazení původního obyvatelstva. Ale už to aspoň trochu chápu. Jdu si na vtipnost stěžovat Adolfu Hitlerovi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REFALLENONE: Australie, Novy Zeland klidne treba i Malviny.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Chápu, že práh white supermacist humoru začíná a končí někde kolem hajlování z okýnka, ale uniká mi tady něco? Když má být jmenován "counter-example", existuje vůbec nějaký "example" té "awesome" whitopie?
    [HNILOB @ Cerny humor az bestialitky~VTIPY, OBRAZKY, POVIDKY~CO SE NEHODI SVYM STYLEM DO NORMALNICH KLUBU=-]
    Napadá mě jen UK, ale ta si přistěhovalce z kolonií po WW2 dost aktivně zvala sama.
    Nebo jsem úplně mimo a je to sarkastická narážka na Epstein Island?
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAKROUSEK: To zní pravděpodobněji ☺️
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    WOLFZOV: Mozna tohle:
    Urban Dictionary: The Rhino
    http://the-rhino.urbanup.com/5539773
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    FRK_R23: Aha... ja jsem to she povazoval, ze tim mysli tu zenu pod perinou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOLFZOV: Dcera byla celý rok hodná a přála si nosorožce. A protože je na Santově “nice” seznamu, tak ho dostane. Zbytek ať si řeší rodiče.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    SKORZENY: Jak ale poznati co je knipl? Další varianta je, že si ve světlé chvilce popisuje předměty, kterým ve slabších chvílích nemůže přijít na jméno, nebo je vůbec poznat.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: jj presne v tom bode to moje vysvetlenie zlyhava. Je to krasne, najlepsie vysvetlenie!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BRUKEV: to je samozřejmě blbost, protože pokud si věc podepisuješ, nepíšeš tam název té věci asi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam