• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    QWWERTY: tak ten je hodně easter egg!
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DA_NIELA: tak to někomu řekni
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    [NEI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Já potřebuju někomu říct, že ten stromek je pomstychtivě zapíchlej do kožichu černé kočky, co ho oškubala.
    PECA
    PECA --- ---
    faktoff, nějak mi blbne klávesnice :/
    PECA
    PECA --- ---
    KUATO: To je krásný zvyk. To by se mělo zavést i u nás. Pokaždé, když začně Pitomi, Bureš, nebo Overmicinka něco blekotat... Prostě by někdo zazpíval nějakou folklórní zpívánku. Tu z Hané, tu z Chodska, tu ze Sudet... :D
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KUATO: To je jenom folklor. Ale tam, kde ma Praha pamatkare, ma NZ mistni maorskou radu.
    KUATO
    KUATO --- ---
    MAKROUSEK: ja se jim nedivim, kdyz muze byt prakticky kazde jednani parlamentu zariznute hysterickou maorskou slepici, co si chce zatancit haku :o)

New Zealand Maori MPs perform haka in parliament to protest bill | AFP #shorts
    https://www.youtube.com/watch?v=2zHzXdu_BgM
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REFALLENONE: Visjak. Na NZ jsou docela nastvani, ze musi vsechno resit s Maory. Rikaji si, ze to meli udelat jako v Australii - vsechny je pomlatit a pak rict sorry. Viz

National Sorry Day - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/National_Sorry_Day
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MAKROUSEK: Hmmm...

To asi platí jen od vyhlazení původního obyvatelstva. Ale už to aspoň trochu chápu. Jdu si na vtipnost stěžovat Adolfu Hitlerovi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REFALLENONE: Australie, Novy Zeland klidne treba i Malviny.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Chápu, že práh white supermacist humoru začíná a končí někde kolem hajlování z okýnka, ale uniká mi tady něco? Když má být jmenován "counter-example", existuje vůbec nějaký "example" té "awesome" whitopie?
    [HNILOB @ Cerny humor az bestialitky~VTIPY, OBRAZKY, POVIDKY~CO SE NEHODI SVYM STYLEM DO NORMALNICH KLUBU=-]
    Napadá mě jen UK, ale ta si přistěhovalce z kolonií po WW2 dost aktivně zvala sama.
    Nebo jsem úplně mimo a je to sarkastická narážka na Epstein Island?
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAKROUSEK: To zní pravděpodobněji ☺️
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    WOLFZOV: Mozna tohle:
    Urban Dictionary: The Rhino
    http://the-rhino.urbanup.com/5539773
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    FRK_R23: Aha... ja jsem to she povazoval, ze tim mysli tu zenu pod perinou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOLFZOV: Dcera byla celý rok hodná a přála si nosorožce. A protože je na Santově “nice” seznamu, tak ho dostane. Zbytek ať si řeší rodiče.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    SKORZENY: Jak ale poznati co je knipl? Další varianta je, že si ve světlé chvilce popisuje předměty, kterým ve slabších chvílích nemůže přijít na jméno, nebo je vůbec poznat.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: jj presne v tom bode to moje vysvetlenie zlyhava. Je to krasne, najlepsie vysvetlenie!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BRUKEV: to je samozřejmě blbost, protože pokud si věc podepisuješ, nepíšeš tam název té věci asi
    ILTU
    ILTU --- ---
    BRUKEV: Aha, tam je ještě dole text! ☺️
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SKORZENY: souhlasim s tebou. Ja nez si vsimnul, ze je tam text pod obrazkem, taky jsem tapal.
    Ale v textu typek celkem nasranej rika zviratum,.ktera si značkováním privlastnuji teritorium, ze je treba vyjasnit si, komu to teda primarne vse patri vcetne jich samotnych. A ze tim je on.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SKORZENY:

Tam není nic moc hlubokého, pokud si tam nechceš zasadit. Prostě absurdní situace umocněná tím clear up

/zneftipnění
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: pičo to jsou hodně dýp alegorie
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    HNILOB: dik, moze byt
    moja prva interpretacia sla po tych zveroch. Ze pes ale aj kocur si znackuje predmety co mu patria, a robia tym padom bordel a smrad. Tak im to typek vymaloval…
    Vsak SATAI povedz ty, ne
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKORZENY: imo to je nějaký protimluv toho co chtěl udelat. Ujasnit si věci tim, že je doslova popsal a tím (tou barvou obecně) nadělal ještě víc nepořádku.

Něco jako když jdeš s někým na dj's party a on ti celý večer vypráví detaily o jednotlivých interpretech, ale "zapomene se jen tak bavit" což by mělo být smyslem celé party jakožto celku ergo popsal všechno co se dalo, ale výsledek je ještě větší bordel.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Citim ze by som rad zasmial takto v piatok rano, ale beda nejde mi to, nechapem
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ATUARFIK: to 6*9 (haha 69) z puvodni knizky taky

Phrases from The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Phrases_from_The_Hitchhiker%27s_Guide_to_the_Galaxy
    Arthur pulls random letters from a bag, but only gets the sentence "What do you get if you multiply six by nine?"
    "Six by nine. Forty two."

(6)13 * (9)13 = (42)13

When Douglas Adams was asked whether he invented this question because six times nine is actually 54, which is 42 when written in base thirteen, he replied:
    "I may be a sorry case, but I don't write jokes in base 13."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam