• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    GREATDRAKE: Aligátor! 🙇‍♂️
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: toto je slovo, které hledáš https://en.wikipedia.org/wiki/Gaijin
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    [SUCZKER @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]

Je to jen jakože relativně náhodný spojení slov gay a žid, co zároveň zní podobně jako gejša, nebo je tam něco jinýho?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DA_NIELA:
    human -> moon -> werewolf
    house -> moon -> warehouse
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A taky

Super Mario 64 - Nintendo - 'It's a Me, Mario!'
    https://youtu.be/eaFHEW1RH7Q?is=WlNZ4xY5vhXtbelQ
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    [QWWERTY @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]

Nějak mi vtip nedochází. Ještě rozumím, že Alenka udělá co se jí řekne v horní části, ale ta spodní? A proč vypadá jako Mario?
    PECA
    PECA --- ---
    PATISLAV: V podstatě všechny vtipy na nějakou skupinu lidí jsou urážky. Tak pokud ses v tom našel, aspoň víš, jaký to je když... Třeba cikán poslouchá slyší vtipy o cikánech, blondýna o blondýnách, policajti o policajtech... Prostě se s tím smiř a vtipy o někom míň šiř. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: myšlení venku z krabice, to je ono, to je správný přístup! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: v diskuzi na "humor" cekam prispevky o "humoru" ne o souhlasu. to bude asi tim :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: imo vyjádření souhlasu s tím, co napsal, nic víc. Plusíky se přeceňují :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vtipe? vylez!
    v tom prispevku od id FRK_R23 je neco vtipnyho, ze to ma dvojnasobek lajku nez puvodni prispevek? :))

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    já to taky viděl obráceně, ale přijde mi to lepší normálně

MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: já viděla obráceně právě tenhle obrázek (vůbec si to neumím vysvětlit), až v této diskuzi jsem zjistila, že to říká ona jemu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PATISLAV: já jsem to viděl i obráceně, přijde mi to lehce below average vtipné na obě strany, když je to decentně vtlačené do pěkných (sur)reálií
    BATMATES
    BATMATES --- ---
    SALVATOR: Jakožto čerstvá cetka můžu potvrdit že to je stále v pořádku, jen podle mě většina staroušů nad 30 :D vidí na internetech tu woke omladinu co je hlasitá. Ale asi záleží kde se pohybuješ, u nás na matfyzu je to fčilu, na druhou stranu na druhé straně silnice na FHS to možná bude jinak.
    KOBDA
    KOBDA --- ---
    IOM_NUKSO: o Dubaji existuje predsudek, ze tam jezdi blondyny si vydelavat svym telem. Vetsinou pry o sobe tvrdi, ze jsou "realitacky", ale ve skutecnosti jsou povuli sejkum k takovym libustkam jako je zivy zachod.
    OnlyFans model found 'dumped on roadside with broken spine' after Dubai sex party - Yahoo News UK
    https://uk.news.yahoo.com/onlyfans-model-found-dumped-roadside-084411326.html
    CDR
    CDR --- ---
    Přijde do baru autista, nyxák a nyxot...
    Barman se nakloní a říká:
    "Sháněl tě tady Hořící jezero, že prý jaguár utekl z garáže."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam