• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Já neříkám, že je povinné to žrát. Já jen říkám, že bez ohledu na osobní vkus každého z nás je prostě Star Wars zásadní popkulturní fenomén do té doby v podstatě bezprecedentní. Babičku taky četlo minimum lidí, ale všichni tak nějak víme o co jde.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: já ho částečně chápu, Star Wars mi přijdou jako pičovina pro děcka a je toho plnej svět, kterej se při jakýkoliv zmínce může posrat.. je to ultra otravný. Zlatej Lotr a Plottr
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole jeden z největších popkulturních fenoménů všech dob a tady pán je otrávenej, že z toho lidi dělají vtipy :))

Ooo jsem tak zajímavej, neznám Star Wars... Ještě by bylo dobrý vědět, jestli taky neznáš Pána prstenů, Harryho Pottera, nebo cokoli co jinak zná vesměs každej.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ASHLEY: Jo. Empire-level pyča, tak když už má mít ballroom, ať jde aspoň snadno zničit.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    SALVATOR: Díky, Star Wars mě minuly a Thermal exhaust port nechytil jsem.

No ale stejně pořád nějak nepoznávám vtip. Jde teda jen o to, že Trump je pyča, nebo?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOODMAKER: takoví lidé naštěstí neexistují
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    NAZARETSKY: kéšby
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    It's over, SKORZENY! SW fans have the high ground.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SALVATOR: no sal to mi vadi, kurwabober. Pre kazdy prd sa najde popkulturny kontext zo SW. Urcite je v SW postava co frfle na popkulturne kontexty, presne ako ja!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SKORZENY: Akorát že to není SW meme, je to meme komentující současnou politickou situaci s využitím SW jako popkulturního kontextu. Takže nemáš nárok frfňat.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    SKORZENY: A neni to spíš Start Trek?
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SKORZENY: A co maji teprv rikat lidi, co nemaji radi fasisty?
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    #povzdych
    Hrozne otravne su tieto star wars meme. Clovek sa chce star wars vyhnut, nezaujima ho to, cervene mece vs modre modre mece, nech idu do riti. Lenze ne, vsade sa pchaju memecka o star wars. Dakujem za pozornost v tejto veci
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ASHLEY: Thermal exhaust port bylo zranitelný místo Hvězdy smrti ve Star Wars, který Luke Skywalker využil k jejímu zničení. Což vlastně připodobňuje Bílej dům Hvězdě smrti a zároveň to případným budoucím rebelům poskytuje slabý místo v obraně a možnost, jak "Hvězdu smrti" zničit.
    ARAON
    ARAON --- ---
    FILIPH: Každopádně je hezké, že se snaží uzdravit zrovna Jona Stewarta.
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    XYZ11: Kontext:

Trump sdílel tento obrázek. To bylo trochu silné kafe i na jeho voličskou základnu, tak z toho vycouval s tímto: https://www.youtube.com/watch?v=RDsIXsg6gM0

MOTASH
    MOTASH --- ---
    XYZ11: Připoutejte se, prosím! (absurdní komedie) + Donald (absurdní komedie)
    XYZ11
    XYZ11 --- ---
    FILIPH:❓
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam