• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ILTU: tak nějak. Na dvou židlích může sedět jenom Jean-Claude Van Damme v rozštěpu
    ILTU
    ILTU --- ---
    HNILOB: No, spíš přišel do klubu, kde se vysvětlují vtipy, někdo jiný se ptal na vtip založený na SW, a on, místo aby vtip vysvětlil, sdělil, že SW nemá rád.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRAGON: ehm. Píše, že snaží vyhnout všemu starwarsovemu, ale dožaduje se vysvětlení SW memu. Mohl to přejít jako meh, a nebo se spokojit se salvatotorovym vysvětlením.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    QWWERTY: A? Pisu snad neco jinyho? Proste si povzdechl, lidi ho tady za to vyhejtili, ok no.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HNILOB: ctu to od nej znovu a povzdechl si, ze je starwars vsude, nevim, co v tom za emoce ctes ty, ja v tom ctu normalni status o tom, ze ho to stve, vegan nejsem, on asi taky nebude. Ne kazdymu se postavi lightsaber pri kazdy zmince o sw..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DRAGON: LotR, Potter, StarTrek, nedejboze Marvel/DC jsou taky vsechno veci, kterym bych rad vyhl, protoze who cares
    stejne tak muzu brecet, ze CZ kultura je plna hlasek z radoby kultu od Limonadoveho Joe, pres Cimrmany, po Troskoviny, a nebo ze je 90's generace uplne vygumovana Simpsonama a britskyma sit-comama

...ale dokud existujeme v kulturni bubline zapadni evropy, tak se tomu vlivu asi tezko vyhneme
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    FRK_R23: Jedna věc je mít přehled a druhá si pamatovat, že to byl zrovna výfuk, protože jinak, že je to Hvězda Smrti spíš jen odhadneš na základě dojmu. Film jsem viděl asi pětkrát a stejně mi to trvalo tak tři minuty, než jsem uznal, že to je asi odkaz na tenhle mem.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRAGON: problém bude asi v podání žádosti o vysvětlení stylem ahoj já sem vegán či nejsem na fejbuku :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A že nepoznal ventilaci, jako taky sem se musel zamyslet, kde sem ten kanál viděl, to ze mně snad trapňocha, kterej tvrdí, že nezná starwars, doufám, nedělá ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: on netvrdi, že SW nezná, on tvrdí, že je všude a chce se mu vyhnout, v tom s ním částečně souhlasím, problem officer? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Já neříkám, že je povinné to žrát. Já jen říkám, že bez ohledu na osobní vkus každého z nás je prostě Star Wars zásadní popkulturní fenomén do té doby v podstatě bezprecedentní. Babičku taky četlo minimum lidí, ale všichni tak nějak víme o co jde.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: já ho částečně chápu, Star Wars mi přijdou jako pičovina pro děcka a je toho plnej svět, kterej se při jakýkoliv zmínce může posrat.. je to ultra otravný. Zlatej Lotr a Plottr
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole jeden z největších popkulturních fenoménů všech dob a tady pán je otrávenej, že z toho lidi dělají vtipy :))

Ooo jsem tak zajímavej, neznám Star Wars... Ještě by bylo dobrý vědět, jestli taky neznáš Pána prstenů, Harryho Pottera, nebo cokoli co jinak zná vesměs každej.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ASHLEY: Jo. Empire-level pyča, tak když už má mít ballroom, ať jde aspoň snadno zničit.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    SALVATOR: Díky, Star Wars mě minuly a Thermal exhaust port nechytil jsem.

No ale stejně pořád nějak nepoznávám vtip. Jde teda jen o to, že Trump je pyča, nebo?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOODMAKER: takoví lidé naštěstí neexistují
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    NAZARETSKY: kéšby
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    It's over, SKORZENY! SW fans have the high ground.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SALVATOR: no sal to mi vadi, kurwabober. Pre kazdy prd sa najde popkulturny kontext zo SW. Urcite je v SW postava co frfle na popkulturne kontexty, presne ako ja!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SKORZENY: Akorát že to není SW meme, je to meme komentující současnou politickou situaci s využitím SW jako popkulturního kontextu. Takže nemáš nárok frfňat.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    SKORZENY: A neni to spíš Start Trek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam