• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Člověk, co se chce SW vyhnout, nezajímají ho, tak místo ignorování si do toho na diskuzním fóru zaryje. A rozpoutá tak záplavu příspěvků o SW. Chudák malá, to si pomohl :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A pak ty jsme my, co jsme sice chytli SW, ale už ne tu správnou Ball room.....
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DRAGON: hladaj “Stag Warts”
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAMATHUR: konečně Star Wars, na který bych se podíval!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SKORZENY: let me fix it for you, dearie

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATHES: vidis, pulp fiction je mnohem lepsi film.
    HNILOB: aha, ono to bylo cele na to co napsal Ashley, tak to uz tomu rozumim o neco vic, supr.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKORZENY: Jaj tak to se omlouvám. Nevím proč jsem si to spojil s tebou když se ptal Ashley.

DRAGON: sry
    MATHES
    MATHES --- ---
    DRAGON: ja si nepamatuju, ze by se ho na to kdokoliv ptal
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    lol, ukrizujte ho ze rekl, ze ho to sere, tvl..
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    HNILOB: ne ja sa vysvetlenia nedozadujem. Dosiel som sa postazovat. Mozem, ne, na diskuzaku. V mojom oblubenom fore - kde mohla bezat ina debata ne o Star Wars. Lenze boli tu SW tak hovorim ze nech idu prec!
    Len za to ze SW fenomen sa nemozem stazovat? Ako prestavaju picoviny byt fenomenmi, ked sa nikto nestazuje? Ja som sa rozhodol na imperium zautocit zvnutra. Ku mne pridaj sa
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ILTU: tak nějak. Na dvou židlích může sedět jenom Jean-Claude Van Damme v rozštěpu
    ILTU
    ILTU --- ---
    HNILOB: No, spíš přišel do klubu, kde se vysvětlují vtipy, někdo jiný se ptal na vtip založený na SW, a on, místo aby vtip vysvětlil, sdělil, že SW nemá rád.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRAGON: ehm. Píše, že snaží vyhnout všemu starwarsovemu, ale dožaduje se vysvětlení SW memu. Mohl to přejít jako meh, a nebo se spokojit se salvatotorovym vysvětlením.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    QWWERTY: A? Pisu snad neco jinyho? Proste si povzdechl, lidi ho tady za to vyhejtili, ok no.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HNILOB: ctu to od nej znovu a povzdechl si, ze je starwars vsude, nevim, co v tom za emoce ctes ty, ja v tom ctu normalni status o tom, ze ho to stve, vegan nejsem, on asi taky nebude. Ne kazdymu se postavi lightsaber pri kazdy zmince o sw..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DRAGON: LotR, Potter, StarTrek, nedejboze Marvel/DC jsou taky vsechno veci, kterym bych rad vyhl, protoze who cares
    stejne tak muzu brecet, ze CZ kultura je plna hlasek z radoby kultu od Limonadoveho Joe, pres Cimrmany, po Troskoviny, a nebo ze je 90's generace uplne vygumovana Simpsonama a britskyma sit-comama

...ale dokud existujeme v kulturni bubline zapadni evropy, tak se tomu vlivu asi tezko vyhneme
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    FRK_R23: Jedna věc je mít přehled a druhá si pamatovat, že to byl zrovna výfuk, protože jinak, že je to Hvězda Smrti spíš jen odhadneš na základě dojmu. Film jsem viděl asi pětkrát a stejně mi to trvalo tak tři minuty, než jsem uznal, že to je asi odkaz na tenhle mem.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRAGON: problém bude asi v podání žádosti o vysvětlení stylem ahoj já sem vegán či nejsem na fejbuku :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A že nepoznal ventilaci, jako taky sem se musel zamyslet, kde sem ten kanál viděl, to ze mně snad trapňocha, kterej tvrdí, že nezná starwars, doufám, nedělá ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: on netvrdi, že SW nezná, on tvrdí, že je všude a chce se mu vyhnout, v tom s ním částečně souhlasím, problem officer? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam