• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ARAON: 28 + 1/2 z 28 = 28 + 14 = 42
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Děkuji náčelníku, že ses mě zastal!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANDHI: ale opravil, jenomže opačně
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ILTU: baznej = vážnej, bys Matěj = vysmátej. jeste ze mu autokorekt neopravil reakci na erekci:p
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    TRAGED: mas reakci, mohol by som ju videt?
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRAGED: Cože?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Já to teda chapu tak, že Karel byl super baznej masér co napsal super vážná a varovná díla a zatím co bys Matěj Josef pozitivní Povídání o P&K. Viz má reakce.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    QZUZKA: Jeden se fakt snazil a druhej vymyslel jenom slovo Robot! Ok, o tom to neni, ale jako ...
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    KOMPAS: Dík za dovzdělání. (Už jsem asi starej, protože bych Make Your Own Kind of Music považoval za ikonický podkres odjinud.)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KOMPAS: Aha!
    ILTU
    ILTU --- ---
    ABRAHAM: Jsou si kluci podobný ☺️
    Díky.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Trochu mi tady chybí informace o tom, že Cage/Pascal je standardní memová šablona Nicolas Cage Looking At Pedro Pascal / Make Your Own Kind of Music, kde Cage je nenaladěný, zatímco Pascal je vysmátý.

Je otázka, jak moc tahle instance s bratry Čapky odpovídá tomu původnímu schématu. Mně se líbí interpretace směrem QZUZKA – Karel je naštvaný, jak je to nespravedlivé, když toho musel napsat tolik a Josef je vysmátý s jednou knížečkou…
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    ILTU: On by v tom byl větší pořádek, kdyby Karel nenapsal Dášeňku. (Co se týká čtivosti tak záleží na konkrétním díle, takový ty Hordubalové se louskaj hůř, ale ty scifky a ezo povídky se čtou jednim dechem.)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ILTU: Ten druhý je Pedro Pascal.
    Je to z filmu The Unbearable Weight of Massive Talent
    ILTU
    ILTU --- ---
    QZUZKA: Aha, mně to tak nefungovalo, protože Karla znají po celém světě.
    Ale je fakt, že Pejska a kočičku všichni milují, zatímco Karlovy knihy sice všichni znají, ale málokdo je četl, protože jsou těžké.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: A tuším, že ta fotka s Cagem je z filmu Obchodník se smrtí.
    ILTU
    ILTU --- ---
    QZUZKA: První je Nicolas "Kamenej ksicht" Cage a druhý americký komik Jack Black (např. Škola rocku).
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    ILTU: prosím, čí jsou obličeje?
    Za mě ta druhá rovina je:
    Karel Čapek je tam jako autor seriózních děl. Jeho bratr Josef je tam jako vysmátý autor Pejska a Kočičky.
    Můžeme to interpretovat jako méně důstojné (což je trochu nefér, když Josef byl hlavně malíř) nebo jako "pěkně ses snažil, ale mně stačilo tohle a znají to opravdu všichni"
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    ILTU: Ten druhej mi sice nic neříká, ale vím, že Karel Čapek nenapsal Povídání o pejskovi a kočičce, což se mnohým plete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam