• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Prosím někde na nyxu jsem viděl kreslený vtip - klasické meme se smrtkou a dveřmi, poslední dveře byly s nápise Macinka, předtím tam byl tuším Blažek a další nevím - poradíte?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAZARETSKY: Je to pohřebák.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    [PETRPAN @ Cerny humor az bestialitky~VTIPY, OBRAZKY, POVIDKY~CO SE NEHODI SVYM STYLEM DO NORMALNICH KLUBU=-] Pokud je to bílé auto pohřebák, tak vysvětlení asi nepotřebuju, ale jinak opravdu nevim.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DRABICZ: Já tam nevidím nic o nějakém konkrétním "tomhle" papíru.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    GLOBETROTTER: při faktu, že hemoroidy trápí 50-70% dospělé populace je s tímhle papírem třeba sraní v korporátu ve světlém obleku doslova radost. Anebo zkus dívčí pohled na tenhle papír jednou za 25-28 dní ;)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PRAASHEK: Nerozumím Ti. Což ale není nic nového. Já vím, Ty mi vysvětlíš, že to není Tvoje chyba :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GLOBETROTTER: ten úvod "chápu to dobře" ale určitě přehodnoť
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Chápu to dobře, že člověk nemá dobře utřenou prdel, dokud si jí nerozškrábe do krve?
    [WANAH @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RANDOM_NIGHT: ajo! Vidíš, to mi vůbec nedošlo, díky .))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DRAGON: Myslím, že spíš na smrtelném loži mluví o tom, čím si prošel v tomto životě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RANDOM_NIGHT: to je asi úplně jedno, čím si ten člověk v nemocnici prošel, to není pointa.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    uprimne - nevidim na tom posun k lepsimu - zivot kacera bude taky plnej stresu. zradlo, predatori, vnitrodruhova soutez...
    takova kachna to bude mit jeste horsi, pac kaceri sou v obdobi rozmnozovani pekny svine
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DRAGON: K tomu je ještě nějaký panel, nebo kde se vzal ten infarkt?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: Pán měl infarkt, probral se, prohlásil, že to bylo drsný a příště, že by si přál něco víc relaxed. Vžum, předpokládám druhej infarkt a reinkarnace do ptactva na rybníčku.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ILTU: Se reinkarnoval jako kachna a je stastnej, ze nemusi nic resit.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    IOM_NUKSO:

Aktuálně je v kinech film Odysea, který ve většině kin je "ořezaný" nahoře a dole, protože byl natáčen v IMAX 70mm formátu a málokteré kino tento formát umí.

Na netu je spousta srovnávacích obrázků, které to ilustrují.

No a Babiš měl nedávno průšvih, kdy se ukázalo, že má na papíře instrukce jak pro blbého, jak jednat s prezidentem Pavlem. Takže to někdo zkombinoval.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    IOM_NUKSO: Plus zejména správný názor na českou politiku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam