• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAZARETSKY: ZIDANE: ILTU: Prohanal jsem to Googlem a ziram (pokud to chapu spravne):

... jako vymahač pohledávek a řeší reklamace klientů...

Vrah pracuje jako vymaha� pohled�vek v Exclus
    https://www.poradte.cz/volna-diskuze/29447-vrah-pracuje-jako-vymahac-pohledavek-v-exclus.html

Domena teda uz mlci, takze minulost, ale ... ufff.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ZIDANE: Přesně. TVL vražda z nudy. 🥺
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    SALVATOR: U takovejch případů si říkám, že by vrah měl být z basy propuštěn v den, kdy jeho oběť obživne nebo až VŠICHNI pozůstalí po oběti řeknou, že si dotyčný zaslouží druhou šanci.

Fakt spravedlnost, vrah si "odsedí trest" a je venku, zatímco rodině oběti zůstávají už jen cesty na hřbitov... napořád. Jakou druhou šanci dal on své oběti, takovou by následně měl dostat.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    OLTSKUL:
    MAKROUSEK:
    AUDIAC:
    MICRO: především to odkazuje na tenhle příběh
    For sale: baby shoes, never worn - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/For_sale:_baby_shoes,_never_worn
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Dík.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Jeden z vrahů Františka Sahuly. Hodně brutální vražda, rozdupali mu hlavu na kaši. Po propuštění dělá v realitách.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Kdo je Kulvejt?
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Vtip v tom, ze se bude ptat chatbota?
    [NEI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAZARETSKY: Porovnávám ty skupiny obecně, Kulvejt je statistická chyba.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    SALVATOR: No nevim, možná jsem hodně naivní, ale mezi politiky snad neni takovej zasranej ubožáckej zmrd jak Kulvejt mezi realiťákama.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já myslel, že to je nějaká realiťačka, nebo takovej nějakej póvl a von je to eště horší póvl.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SUCHNA: No vidíš, to je třeba kontext, který mi chyběl. Já ty ksichty vůbec nemám nakoukané :)
    SUCHNA
    SUCHNA --- ---
    Jen dodám, že ta ženská je jedna z předních političek ANO Jana Mračková Vildumetzová, jejíž manžel byl namočený do kauzy Dozimetr a ona po tlaku veřejnosti musela odstoupit a teď už zas čile láká voliče a kandiduje do senátu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    NELLAS: stacilo odejit k lepe situovanemu hristatku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GANDHI: Holt na fotky na socky si člověk zapózuje tak, aby byly vidět správné věci na pozadí, byl natočen tou hezčí stranou a tak. Nenapadlo by mě, že to někdo bere jako momentku ze hry, děkuju :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NELLAS: protoze jamku, kterou ma trefit, ma za zadkem?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hilfe, kdo to je a proč je to vtipné?
    [KEB @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MEJLA77: Blažek - Turek - Macinka ... a obcházela je smrtka s tváří Zdíši Pokorné. Lokalizovat to neumím, ale třeba má LORD_DE_SEIS po ránu ještě trochu času nazbyt
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LORD_DE_SEIS: :D taaaak Gazdik? Kdyz uz se bavime o zapleteni se do trestnich kauz?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam