• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MICRO
    MICRO --- ---
    JON, PRAASHEK: Díky! *facepalm*
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    ASHLEY: *facepalm* Jako chapu proc jsou nesnesitelni vegani, ale proc cyklisti, mi nejak unika, vztahuje se to k necemu konkretnimu, nebo je to proste nejaka verejne povedomi, ktere mi proste uniklo?
    RENDORF
    RENDORF --- ---
    Ciwe, 18 novejch příspěvků o něčem, co zatím někdo stačil smazat. #facepalm

Tak mi zkuste říct radši něco o tomto: [22DAEMON @ Nové Internetové Humory // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // i DEUS VULT!!!!1]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GILHAD: spis jsem nechapal 42.0, ale
    ARAON: facepalm, za trest si dneska pustim reefer madness :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jo aha. Cvak. Me tu sajnilo rano slunicko do monitoru a vubec jsem si nevsiml, ze je tam v te dire na objektiv videt jeji nos. Facepalm.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    SLEEPLESS8: *facepalm* dik
    NIXX
    NIXX --- ---
    SIRIEN: jsem dvojitej idiot, zkopíroval jsem špatnej link (facepalm). Chtěl jsem se zeptat na tenhle: [ NIMBUS @ Nové Internetové Humory ]
    Sorry za demenci.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    *facepalm*

Vedla se diskuze, proč je tu vysvětlení vtipu, který už někdo smazal. Snažili jste se dopátrat toho, jak zněl ten původní, vysvětlovaný vtip. Tak jsem vám ho tu odvyprávěl.

Už jděte spát.
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    *facepalm*. jsem se u tech uvozovek uplne prepnul do slovenstiny, takze mi dvojsmysl utekl :) dik
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---

To bude na facepalm asi. Hodora poznám, ale proč Stodor?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    PHOBOS99: Hlavně se to tady nedavno řešilo!

[ KADLINO @ Poznej vtip + jejich vysvetleni ]
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    REFALLENONE: no, já jsem bakalářku psal a nemám nejmenší tendenci s Tebou souhlasit, dostat vědekej titul za takovou - doslova - koninu... jedinej důvod proč to neni na facepalm je ten, že jsem bohužel viděl už řadu jiných tak dementních, že tohle proti nim vypadá fakt slabě.
    (každopádně s tím jak tohle obhajuješ by mě docela zajímalo, na jaké téma byla Tvoje bakalářka...)

TAPINA: no nevim, to mi úplně srovnatelné nepřijde - jak teoretický (vědecký / veterinární) tak praktický (chovný) význam v tom je poměrně zjevný.
    VEENA
    VEENA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam