DNAPORTRETY: ano, line-height je misty spatny, jinak je DNA radove jinde (lepsi). Jeste par drobnosti: DNA v interieru ukazuje obrazky destilerek a pivovaru z Ameriky. :) A chvili mi trvalo nez mi doslo, ze jsou ty kolecka klikaci (vastne jsem hledal kde a jak to koupit a zoufale prejizdel mysi uplne vsechno), asi bych ty texty co se objevuji onhover dal jeste pod ty kolecka. Odkaz "Kde je koupit" vede na ten stary design, coz je trochu sok.
Opravdu musi byt v Proc koupit dva obrazky deti, ktery mi k popiskum moc nesedi. Prodavate drazsi produkt, ktery vzbuzuje pocit vyjimecnosti a luxusu, s temahle emocema se mi prilis nepoji fotky prekvapenych deti. Matky na materske zrejme nebudou ta prava cilovka.
Connectica: Na prvni pohled pekne, moderni. Boj cenou, to ne. Nikde neni konkretni cena, ale jen, ze jste levnejsi. Takze kdyz napisu, ze jsem sehnal nekoho, kdo mi udela prezentaci komplet za litr, tak vy kyvnete na ctyri stovky?
Moc z toho nevim, co vlastne delate - to, ze mi date nejaky navrh a praci dokoncite bych tak nejak cekal, kdyz vam za to platim (i kdyz malo), ale ze mi napise texty jsem nasel dost tezko. Mimochodem z rozkliknutych referenci nemam pocit, ze by nekde byl "obsah kral". A nahled reference jako makro dvou konektoru RJ-45? To prece nic nerika.