JEBAK: Dreamcast si kupuju tak jako tak do sbírky, ale s tím nedoporučením SF3s jsi mne docela překvapil - já slyšel naopak samou chválu, že je to vedle prvního Soul Calibura nejlepší bojovka vůbec. Také v emulátoru na PC v tom nevidím problém (ale to je pochopitelné). Originálky hry si sice kupuju, ale než seženu origo, budu hrát warez. Takže 3rd Strike pro PSX/PS2 říkáš? Mrknu se na to.
Mne akorát odrazuje ovladač - protože na SF je potřeba 6 tlačítek vedle sebe, pro pohodlnost ovládání (podobně, jako Killer Instinct) - na PS ovladači (ale to platí i pro DreamCast) se cítím trochu svázaný. A proto si chci koupit tu kopii páky z automatu (a časem i automat nejen na bojovky ;).
Parry se mi právě taky na 3rd Strike líbí, to bych chtěl trošku otestit. I když ale pak čtu něco o tom, že lidi počítaj tahy na framy, tak se mi z toho točí hlava ;). I když na druhou stranu, když někomu předvádím naučené komba v Tekkenovi (což považuji za jakousi minimální úroveň), tak na mne taky čumí, to je fakt ;).
Ty nejsi náhodou z Práglu nebo tak něco? Fakt bych chtěl s někým naživo probrat SF / další 2D bojovky, mně se děsně líběj, ale uniká mi nějakej základ, kvůli kterýmu neobsáhnu základy...
N0NECZ: Emulátory nejsou problém. Jsou tady na to specializované kluby, možná bych se přesunul s dotazy tam. Obecně bych to shrnul tak, že vyjma PS2 výše se dá emulovat všechno bez problémů. PS2 se emuluje blbě a s chybami - ale je na to emulátor EPSX2. Jinak na PSX se hodí ePSXe, na Dreamcast NullDC, SNES - ZSNES, Genesis - Fusion... klidně to sesumíruju, mám v tom přehled.